phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

01:26
Для збереження здоров'я серця ідеальний продукт: бобові
бобові Дослідники з Університету Саскачевану (США) Філ Чілібек і Гордон Зелло використовували премію в розмірі 10 000 доларів США від програми Research Connections: COVID-19 Rapid Response Foundation Саскачеванського фонду досліджень в галузі охорони здоров’я (SHRF), щоб доопрацювати і опублікувати в Інтернеті унікальну колекцію клінічно перевірених рецептів.

“Ми проводимо дослідження з використанням зернобобових протягом як мінімум 15 років, і завжди прагнули випустити книгу для широкої публіки, щоб інші люди також могли отримати користь”, – сказав Чілібек, професор коледжу кінезіології.

За його словами, заклик SHRF до швидкого реагування на проекти, пов’язані з COVID, був своєчасним і забезпечив ресурси, необхідні для просування роботи, необхідної для публікації рецептів в інтернеті.

Зернобобові – ідеальна їжа для людей в періоди зниженої активності, наприклад, під час пандемії. Ці продукти є надзвичайно корисними у зниженні факторів ризику для серцево – судинних захворювань, діабету, гіпертонії та ожиріння – умов, які ставлять людей на більш високий ризик, тому що вони можуть призвести до ускладнень , якщо вони отримують COVID.

Серед інших переваг зернобобових – низька вартість додавання білка в раціон, тривалий термін зберігання і простота приготування, що робить їх ідеальними для таких речей, як походи.

Можливість зберігати бобові протягом тривалого часу також означає, що людям може знадобитися менше походів в бакалійну крамницю, що також є плюсом в умовах пандемії.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 389 | Додав: radymo | Теги: здоров'я, користь, бобові, серце, продукт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]