phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:17
Для зміцнення імунітету: ТОП-5 зимових фруктів
апельсини Людина часто стикається з терміном “сезонна хвороба” в період будь-якої наступаючої пори року. Ослаблений імунітет виникає по ряду причин: різка зміна погоди, недостатня кількість сонячного світла, постійне надходження холодного повітря, яке викликає проблеми з диханням.

В цей час організм як ніколи потребує профілактики. Збалансоване харчування в поєднанні з регулярними фізичними навантаженнями є ефективними способами підвищення імунітету. Існує п’ять фруктів, які допоможуть зміцнити імунну систему в зимовий період.

Апельсини є багатим джерелом вітаміну С. крім того, вони містять вітамін D, що сприяє зміцненню імунітету. Яблука відрізняються великою кількістю клітковини і вітаміну В, які покращують травлення і роблять шкіру сяючою.

Наступний фрукт гранат, багатий антиоксидантами. Він не тільки підтримує імунну систему, але є профілактичним засобом від раку. Солодкі лимони, більше відомі як мосамбі, належать до сімейства цитрусових. Це означає, що вони є відмінним джерелом вітаміну С і клітковини. Поряд з мосамбі, ківі також містить вітамін С. крім цього, в ньому присутні калій, вітаміни Е І К.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 438 | Додав: radymo | Теги: фрукти, зима, імунітет, зміцнення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]