phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:14
Догляд за шкірою: нюанси та корисні поради

Догляд за шкірою: нюанси та корисні поради

У жінки не прийнято запитувати про вік. Але з часом зморшки на обличчі та шкіра навколо очей зрадницьки видають, що перед вами далеко не дівчинка. Багатьох жінок з часом власне відображення в дзеркалі лякає і вводить в стан депресії. Все це пов'язано з тим, що вони не готові сприймати наближення зрілості. Насправді, ці переживання абсолютно необґрунтовані. Якщо належним чином і своєчасно доглядати за шкірою, то і в 50 можна виглядати на "відмінно". Наприклад, застосовуючи винотерапію – дійсно унікальну та ефективну процедура SPA-догляду за допомогою косметики на винорадних кісточках, детальніше дізнатися тут можна про неї. Сайт tanoya.ua взагалі можна назвати кращим помічником у підборі якісної косметики.
догляд шкіра

Про шкіру

Шкіра - це своєрідне дзеркало, в якому відображаються багато внутрішніх процесів організму. Вона - найбільш масштабний людський орган (досягає 1,5-2 квадратних метрів). У жінок шкіра тонша, ніж у чоловіків, але товщина підшкірного жирового шару більша у жінок. До 50 років товщина жіночої шкіри залишається практично незмінною, після чого починає зменшуватися. Старіння шкіри є частиною загального біологічного процесу старіння. Причому спочатку зміни відбуваються досить повільно, а потім дуже різко.

В цей час в шкірі слабшає обмін речовин, погіршується живлення, шар підшкірної жирової клітковини стає тоншим. Крім того, втрачається пружність і еластичність волокон, згасають функції потових і сальних залоз. Наприклад, після 45 років сальні залози виділяють в три рази менше сала, ніж в молодості. А це не найкращим чином позначається на стані шкіри.

Періоди, коли шкіра зазнає змін, досить умовні. Адже у когось шкіра і в 35 років без особливого догляду виглядає бездоганною (правда, буває таке у одиниць), а комусь і в 20 не завадило б відвідати косметолога. Проте, ми можемо виділити основні вікові групи, для яких буде характерним той чи інший вид догляду:
  • - після 25;
  • - після 35;
  • - після 45;
  • - після 50.
Давайте детальніше зупинимося на двох перших періодах.

Догляд з шкірою після 25

У цьому віці шкіра в хорошому тонусі і не має зморшок. Все це призводить до того, що вона не потребує будь-якого спеціального догляду. Звичайно, якщо це шкіра здорова і не проблемна. Зараз всі процедури догляду зводяться до очищення шкіри від різного роду забруднень, сальних виділень. Невидимий пил, який сідає на обличчя протягом дня, може значно погіршити стан шкірного покриву. Найпростіший і найпоширеніший спосіб його очищення - щоденне умивання. Для цього потрібно зовсім небагато: воду і засіб для вмивання. Засіб слід підбирати ретельно, він має відповідати типу вашої шкіри. Намагайтеся не використовувати для цієї мети просте мило. Використовуйте спеціальні:
  • - лосьйони;
  • - скраби;
  • - маски.
Пілінг не тільки очистить шкіру, але і додасть їй бархатистість.

Молода шкіра потребує також захисту. Особливо це актуально перед виходом на вулицю в морозний або вітряний день. Не буде зайвим подбати про неї і вирушаючи на пляж або пікнік. Щоденний крем для обличчя теж може бути корисним, якщо він призначений для жінок саме для вашого віку і особливо, якщо у вас - суха шкіра.
Після 25 років раз на два тижні необхідно робити косметичні маски. Можна купити готові на tanoya.ua, а можна приготувати самим. Маски наносяться товстим шаром і викликають прогрівання шкіри, подразнення нервових закінчень, забезпечують живлення клітин.

догляд шкіра

Догляд після 35

Кола під очима, жирна шкіра, перші зморшки, набряклість, тьмяний колір обличчя, сліди втоми, пігментні плями... Все це "подарунки" віку, які проявляються вже після 35 років. Правда, варто внести поправку: така картина буде спостерігатися у жінок, які не звикли доглядати за своєю шкірою. Щоб щоранку бачити в своєму дзеркалі свіжу молоду жінку, ви повинні виконувати деякі процедури, які забезпечать вашій шкірі очищення, захист і живлення. Зокрема не забувати про маски від tanoya.ua та інші креми, зокрема в складі яких є виноградна кісточка.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 423 | Додав: radymo | Теги: догляд, шкіра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]