phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:40
Догляд за собою: про що має пам'ятати кожна дічина і жінка

 

Будь-яка жінка або ж дівчина повинна розуміти, що перше правило привабливості - це, в першу чергу, турбота про себе. Дівчата погодяться, що приємно, коли на тебе звертає увагу чоловіча стать. Виглядати привабливо може кожна. Адже відрізнити дівчину, що стежить за собою від тієї, яка абсолютно недоглянута, дуже легко. Незважаючи на те, що багато переконують себе, що у них немає на це ні часу, ні коштів, всі розуміють, що це - просто виправдання.

Обличчя

Ця частина тіла у всіх на виду, тому до її догляду треба поставитися з усією серйозністю. Шкіра на обличчі дуже тонка, і за весь день вона втомлюється. Адже зовсім не складно приділити пару хвилин в день, ввечері, видаленню макіяжу, різних забруднень на обличчі, і зволожити шкіру кремом, тим самим прибрати втому. Від цього личко стане більш привабливим і завжди буде молодим. Більш детально про догляд за обличчям радимо почитати на ресурсі laroche-posay.ua.

Волосся

Основний оповідач про дівчину - її волосся. За його станом можна судити про її ставлення до самої себе. Більшість вважає за краще не збирати волосся, але для цього його необхідно хоча б розчісувати, не кажучи вже про те, що голова повинна бути чистою. Можна використовувати не дорогі, але ефективні маски для волосся. Від цього вони стануть більш м'якими і поступливими. Багато хто любить, коли від волосся ще й пахне. Цього можна домогтися за допомогою різних масел або того ж самого шампуню.

Руки і нігті

Що стосується рук, необхідно щодня підживлювати шкіру кремом або ж маслом (переваги у кожного різні). Також варто пам'ятати, що сухість рук - це найпоширеніша проблема. Ще один важливий момент - це стан нігтів. Необхідно утримувати їх в чистоті, підтримувати довжину і форму. Також можна покривати їх лаками різних кольорів, але щоб це виглядало акуратно і привабливо, не можна допускати відлущування лаку. При такій ситуації необхідно відразу зробити корекцію. Якщо на це немає часу, то покриття може бути прозорим або дуже світлим. У цьому випадку не буде видно будь-які недоліки на нігтях.

Тіло

Треба тримати тіло у формі, займатися спортом. Якщо ж знову, немає часу протягом дня, можна робити зарядку вранці. Це додасть енергії на весь день. А якщо займатися цим щодня, то тіло стане підтягнутим і струнким, до чого прагне більшість сучасних дівчат і жінок. Також важливо утримувати своє тіло в чистоті, адже це, перш за все, повага до самої себе. Не варто приймати гарячі ванни занадто часто. І, найголовніше, перебувати на свіжому повітрі якомога частіше.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1201 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]