phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:33
Експертиза: і без заборони на імпорт ціни в РФ ростуть в швидше, ніж планувалося

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв доручив відомствам не допускати прискореного росту цін у результаті обмежень на імпорт продовольства. 13 серпня ФАС і Мінпромторг РФ почали перевірку постачальників на підвищення цін. У той же час, якщо ви мешкаєте в Україні і це вас мало хвилює, а натомість цікавить якісна економічна експертиза в нашій країні, тоді радимо неодмінно відразу же перейти на портал kise.in.ua.

"Нові Вісті" з посиланням на директора Даниловського ринку Максима Попова пишуть, що постачальники рибної продукції дійсно почали піднімати відпускні ціни.

"Поки зростання цін не катастрофічне - на рівні 10-12%, однак воно стане більше, якщо уряд РФ не займеться регулюванням цін. Адже мова йде не стільки про дефіцит рибної продукції, скільки про роздутий ажіотажному попиті і нагнітанні істерики з приводу того, що риба взагалі зникне з російських прилавків. Люди на хвилі таких настроїв скуповують продукцію, яка дорожчає, побоюючись, що в майбутньому її дійсно не буде ", - пояснив він.

Продуктів з Європи та США вистачить ще на 30-45 днів, у багатьох федеральних постачальників і торгових мереж ще є залишки цієї продукції. З такою заявою виступив 13 серпня керівник московського департаменту торгівлі і послуг Олексій Немерюк.

"Після закінчення цього терміну ми спільно з колегами з поліції, економічної безпеки, Федеральної антимонопольної та митної службами будемо відслідковувати незаконні шляхи постачання заборонених продуктів. Якщо будуть виявлені нелегальні поставки, винних притягнуть до адміністративної і, можливо, кримінальної відповідальності", - пообіцяв чиновник.

Поки ніяких рейдів у рітейлерів у пошуках "санкційних" товарів проводитися не буде, повідомляє "Вечірня Москва" Йдеться про ті продукти, які не можуть завозитися на територію Російської Федерації з 7 серпня, коли Москва заявила про тотальну заборону на поставки групи товарів з країн Євросоюзу, Австралії, Канади, Норвегії та США.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1547 | Додав: radymo | Теги: економічна експертиза | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]