phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:53
Енергетика обручки

Багато жінок вважають, що не позбувшись обручки після розлучення, вони не отримають нового сімейного щастя.

Забобон свідчить, що таку дрібницю не можна зберігати у себе вдома і тим більше носити як прикрасу. Все пов'язано з енергетикою, якою володіє перстень. Адже воно зберігає всю інформацію, зібрану за роки спільного життя. А це не тільки приємні моменти і позитивні емоції. Носячи обручку після розлучення, її власниця піддається впливу цієї енергії. У деяких випадках це може перешкоджати особистому щастю і подальшого повторного шлюбу або ж заважає побудувати відносини в новому шлюбі.

Звичайно, не всі вірять в подібні припущення, тому спокійно носять колечко на іншій руці або на ланцюжку. Але, можливо, варто подумати про те, що обручку спочатку призначено для інших цілей. Це символ шлюбу, цілісності сімейної пари. А для краси існують інші ювелірні вироби. Можна, звичайно, і просто здати його в ломбард, але якщо ви вірите в теорію про енергетику, то краще не пускати обручку по світу. Непогана ідея - переплавити кільце у щось інше. При високих температурах вся інформація що зберігається на кільці нібито стирається, а нова прикраса може бути символічним нагадуванням про минулий шлюб або гарним подарунком загальним дітям.

Кілька непоганих варіантів вирішення питання для тих, хто не вірить в те, що обручки є носіями якоїсь там енергії та інформації, але вважають, що у себе їх все-таки краще не тримати:

здати в ломбард;
пожертвувати на церкву;
подарувати комусь;
повернути колишньому чоловікові.

Якщо ж дама неодмінно бажає залишити обручку собі, то можна просто сховати його в своїй скриньці або банально носити. В останньому випадку рекомендується на три дні помістити виріб у освячену воду для очищення. Але якщо жінка віруюча (і особливо, якщо вона вінчалася з цим кільцем), то про те, що з ним зробити, краще, мабуть, все ж порадитися зі священиком.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 2668 | Додав: adminA | Теги: Енергетика обручки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]