phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:55
Гороскоп на 11 грудня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


Овнам слід не поспішати з висновками і оцінкою того, що відбувається. Імовірність того, що ви невірно оцінюєте ситуацію, може бути дуже висока. І прислухайтеся сьогодні до свого організму, можливі проблеми зі здоров'ям.

ТІЛЕЦЬ

День може чудово проілюструвати приказку "тихіше їдеш - далі будеш". Ваш спокій і планомірне виконання намічених завдань дозволять досягти необхідних результатів, і до того ж одержати перевагу перед конкурентами.

БЛИЗНЮКИ

Уміння Близнюків вловлювати емоції оточуючих і перебудовуватися в залежності від того, що відбувається, створить ситуацію, в якій інші люди відчують себе комфортно. Сьогодні вони по достоїнству оцінять ваші комунікабельні здібності.

РАК

Сьогодні дуже продуктивний у багатьох відношеннях день, постарайтеся не розкидати сили на безліч справ, швидше за все у вас не вийде охопити увагою весь обсяг робіт, так що зосередитеся потрібно буде на завершенні поточної роботи.

ЛЕВ

Удача нібито вибрала Львів, підкидаючи сприятливі збігу обставин і "потрібних" людей, і зміцнюючи їх положення в соціальному середовищі. А ось у тих, хто народився у другій половині серпня, день пройде метушливо. Скрізь можете запізнюватися, не встигати з роботою, конфліктувати з домашніми. Не турбуйтеся - скоро все налагодиться.

ДІВА

Дівам день принесе благополуччя та удачу, відкривши доступ в інформаційний простір: адже знання - це сила.
Скористайтеся цією можливістю, і з часом зможете переконатися, що отримані вчасно знання допоможуть по-новому поглянути на зовнішню ситуацію
.

ТЕРЕЗИ


Якщо ви народилися у вересні, то вам не варто переоцінювати свої сили: взявшись за те, що вам явно не по плечу, можете зробити необачні вчинки, які стануть причиною неприємностей. Так що постарайтеся забезпечити себе посильною роботою.

СКОРПІОН

День сприятливий в усіх відношеннях. І дійсно, сьогодні з'явиться можливість одним махом розправитися з багатьма проблемами, адже крім бажання досягти успіху вам будуть притаманні рішучість і везіння.


СТРІЛЕЦЬ

Велика ймовірність, що сьогодні все буде складатися на рідкість вдало. І лише у Стрільців середини знака буде спостерігатися стійке бажання ухилитися від справ або причепитися до оточуючих, що чревато додатковими проблемами. Простежте за цим.


КОЗЕРІГ

Прослідкуйте сьогодні за якістю вашого спілкування з людьми. Справа в тому, що негативні емоції, яким будете піддані в даний період, не тільки можуть зруйнувати деякі ваші відносини, але й спровокують вас на вчинки, за які потім буде соромно.


ВОДОЛІЙ

День сприятливий і продуктивний: багато що вдається і виходить, а допомога з боку приходить в той момент, коли ви її навіть не очікуєте. Можете покластися на оточуючих і однодумців, які готові підтримати ваші починання.

РИБИ

У Риб середини знака все залежить від того, які риси характеру стануть сьогодні домінувати: у цей день будете то спокійними і безтурботними, то раптом, ні з того ні з сього, станете дратівливими і безвідповідальними. Вибір за вами.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1651 | Додав: admin | Теги: гороскоп на сьогодні, гороскоп на 11 грудня | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]