phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:53
Гороскоп на 11 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Використовуйте цей день, щоб розібратися з домашніми справами і постарайтеся навести ідеальний порядок в навколишньому просторі: гармонія зовнішнього середовища допоможе вам швидко відновити внутрішню рівновагу.

ТІЛЕЦЬ

Будь-яка активна діяльність буде непоганим приводом, щоб довести собі і оточуючим, що ви здатні на багато що. Якщо вдасться знайти підходяще заняття, то можете закласти основи власної справи, яке змінить життя на краще.

БЛИЗНЮКИ

Будете здатні досить швидко осягнути суть будь виниклої проблеми і навряд чи варто перед спокусою використовувати ситуацію на свою користь. Однак намагайтеся діяти так, щоб не нажити собі ворогів.

РАК

Якщо не будете висувати по відношенню до оточуючих нездійсненних вимог, то, швидше за все, самі вправі робити те, що вам хочеться, не вважаючи за потрібне обговорювати кожен свій крок або з кимось радитися з цього приводу.

ЛЕВ

Якщо з'явиться бажання навести навколо себе ідеальний порядок, то не розраховуйте, що вашого ентузіазму вистачить надовго. Тому буде краще, якщо поставите перед собою кілька маленьких завдань і послідовно виконуйте їх.

ДІВА

Сьогодні треба діяти обережніше, ніж зазвичай, оскільки можете не помітити підводних каменів, на які існує ймовірність напоротися. Так що відкладіть активні дії і поспостерігайте за тим, як буде розвиватися ситуація без вашої участі.

ТЕРЕЗИ

Якщо помітите, що вас ніщо не радує, це означає, що занадто багато працюєте або ведете нездоровий спосіб життя. Тому варто весь цей день присвятити відпочинку і якомога швидше відновити сили і запаси енергії.

СКОРПІОН

Зараз женіть від себе будь-які переживання і важкі думки, оскільки організм потребуватиме відпочинку. При цьому, будь-які активні види дозвілля або просто тривала прогулянка допоможе швидше прийти в себе і знайти внутрішню рівновагу.

СТРІЛЕЦЬ

Будете точно знати, що хочете зробити і крок за кроком станете наближатися до наміченої мети. Однак якщо не зумієте домовитися з близькими людьми, щоб вони залишили вас у спокої, то весь день будете перебувати в напрузі.

КОЗЕРІГ

Саме сьогодні будете здатні створити справу, яка виявиться динамічною і перспективною. Тому не сидіть склавши руки і постарайтеся зацікавити своїми пропозиціями людей, які можуть сприяти успіху нового підприємства.

ВОДОЛІЙ

Зараз підходящий момент для наведення в будинку ідеального порядку, оскільки зможете кожної речі визначити своє місце. Це буде запорукою того, що надалі вам не доводилося витрачати багато часу на домашню роботу.

РИБИ

Не варто надто довіряти тим, кого ще дуже мало знаєте. А навіть якщо й знайомі сто років, то сьогодні говорите тільки про свої власні проблеми, але не торкайтеся чужих секретів.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2680 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 11 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]