phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:58
Гороскоп на 16 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Постарайтеся не робити поспішних висновків і не приймати участі в справах, які можна відкласти на потім, оскільки сьогодні вкрай висока ймовірність невдач. А нові справи, які затієте, будуть збитковими.

ТІЛЕЦЬ

Не варто використовувати в роботі лише перевірені технології. Перед вами можуть відкритися нові можливості та ідеї, які дозволять реалізувати багато з того, про що раніше тільки мріяли.

БЛИЗНЮКИ

У міркуваннях сьогодні будете схильні будувати повітряні замки. І не намагайтеся комусь щось доводити - до вашої думки навряд чи захочуть прислухатися.

РАК

Якщо належить відправитися в поїздку, то намагайтеся брати з собою трохи менше речей і не складайте дуже жорсткий графік поїздки, тому що обставини змусять вас змінювати плани. Тому заздалегідь передбачити маршрут і час прибуття буде вкрай складно.

ЛЕВ

Жага наживи і занадто особисте ставлення до всього що відбувається може позбавити вас здатності об'єктивно оцінювати ситуацію. І, як наслідок, зробите помилки, які в інший час були б виключені.

ДІВА

В момент прийняття рішень краще покладатися на внутрішню інтуїцію, ніж на голос розуму, оскільки логічні висновки будуть даватися вам важко, особливо якщо станете надавати дуже великого значення дрібницям і не побачите самого головного.

ТЕРЕЗИ

Нікому не дозволяйте робити замах на ваш вільний час і проведіть цей день так, як хочеться. Не перевантажуйте себе важливими справами або складними проблемами, а постарайтеся відключитися від усього, щоб відчути задоволеність і легкість буття.

СКОРПІОН

Це невідповідний час для початку нових справ, оскільки можете опинитися втягнуті в безперспективні проекти, позбутися яких буде дуже непросто. Крім того, не довіряйте своїм передчуттям і голосу інтуїції, оскільки вони будуть оманливі.

СТРІЛЕЦЬ

Зараз не час вибирати нові цілі або намагатися коригувати старі, так як навряд чи будете достатньо прозорливі і кмітливі, щоб зрозуміти, як при мінімальних зусиллях отримати максимум можливого.

КОЗЕРІГ

Нові плани та ідеї можуть повністю відвернути від старих обов'язків і справ. Але вам бажано вибирати ті з них, які можна здійснити в найближчі дні поки у вас достатньо енергії, щоб домогтися успіху.

ВОДОЛІЙ

Відкладіть на час планування справ на майбутнє, якщо не хочете зазнати невдачі в великій справі через якусь дрібницю, при цьому слід ретельно перевіряти документи, які будете сьогодні підписувати або оформляти, оскільки в них може украстися помилка або помилка.

РИБИ

Якщо зумієте подолати власну лінь і небажання щось змінювати у своєму житті, то зможете звернути гори. Головне, щоб точно знали, до чого прагнете, і ваші вчинки були до кінця змістовними.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2375 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 16 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]