phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:04
Гороскоп на 1 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина ІІ


СТРІЛЕЦЬ

День відповідальний для просування своїх ідей. Ви здатні відстояти свою думку. Тому не варто довго тягнути з важливими рішеннями, адже наступного разу такого, в хорошому сенсі, "бойового" настрою чекати доведеться довго.


КОЗЕРІГ

Козеріг - дуже терплячий і терпимий знак. Це дуже важлива перевага, особливо в ці дні. Так як багато обставин будуть тиснути на нього. Але необхідно вистояти, адже у вас є свої плани, які не можна пускати на самоплив через дрібниць, які навалилися.

Вміння Водоліїв опинятися в потрібному місці в потрібний час по життю їм допомагає. Через що їх навіть можна назвати щасливчиками. Допоможе воно і в ці дні. Але не всім. Водоліям кінця знаку краще зупинитися, закритися і поміркувати про майбутні дії.


РИБИ

Більшості з вас за цей день бажано без зайвої суєти "підготувати грунт" для нових звершень, тому не завадило б визначитися з тим, чого ж ви хочете, адже правильно поставлена ​​ціль - це вже півсправи.

Гороскоп на 1 лютого для всіх знаків зодіаку. Частина І
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2085 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 1 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]