phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:55
Гороскоп на 22 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН


У ці дні думки Овнів особливо не будуть зайняті пошуком сенсу життя і себе. Для одних (хто народився в середині місяця) - це час вибудовування взаємин з оточуючими людьми. Для інших (хто народився на кордоні) - гарячий час активного прийняття рішень і конкретних дій.

ТІЛЕЦЬ

Не забувайте, що дуже важливо розділяти сфери життя і не переносити проблеми з однієї в іншу. Заходячи на поріг будинку, постарайтеся абстрагуватися, адже вся принадність сімейного вогнища в тому, що у вас з'являється можливість забути свої печалі і страхи, оскільки близькі люди зараз мають можливість надати вам Нові сили. Подумайте на дозвіллі про це.


БЛИЗНЮКИ

В мріях і бажаннях ви бачите свої перспективи в райдужному кольорі. Не бійтеся на основі цих відчуттів будувати серйозні плани, у вас обов'язково вийде їх здійснити, якщо будете продовжувати залишатися на хвилі оптимізму.


РАК

Будуючи плани на найближче майбутнє, покладіться на своє чуття, прислухайтеся до внутрішнього голосу, адже він вас рідко підводить. Однак при цьому постарайтеся концентруватися не тільки на думках, але і на діях. Також вірте навколишнім, чиїсь коментарі не сприймайте відразу в багнети. Краще спокійно проаналізуйте інформацію протягом декількох днів.


ЛЕВ

Представники знака, що народилися в середині, виконавши свої основні справи, після роботи можуть віддатися мріям і вибудовування оптимістичних нових планів на майбутнє. Інші ж представники можуть присвятити час релаксації після важкого дня.


ДІВА

Якщо в даний момент ви повністю задоволені тим, що маєте, то відбувається це не за щасливим збігом обставин, а в результаті нелегких праць в минулому. Тому будьте готові до того, що в майбутньому вам не раз ще доведеться потрудитися і докласти максимум зусиль на шляху до втілення заповітних цілей.


ТЕРЕЗИ


Перед сном обов'язково подумайте про своє майбутнє. Якщо колись у вас щось не вийшло, не вистачило енергії або знань, то врахуйте, що людина - це джерело прихованих можливостей і талантів. У Терезів в ці дні вони можуть розкритися повною мірою, потрібно тільки вірити в свої сили.

СКОРПІОН

В пошуках себе Скорпіону важливо пам'ятати, що в будь-який складний і конфліктний момент потрібно вміти тримати себе в руках. Адже нерідко призвідником різних суперечок є саме Скорпіон.


СТРІЛЕЦЬ

Можливо, зараз Стрільці будуть перебувати в стані розгубленості або зависання. Не піддавайтеся подібним почуттям, а краще виведіть себе на позитивне мислення, створіть всередині радість і благополуччя.


КОЗЕРІГ

Прекрасне майбутнє Козеріг здатний вибудувати для себе, працюючи сумлінно і не шкодуючи сил саме в ці дні. В результаті у вас є непогані шанси напрацювати авторитет, гарну репутацію, а також і непоганий дохід.


ВОДОЛІЙ

Водоліїв по життю оточує багато друзів, хороших знайомих. Тому нудьгувати йому не доводиться. Але може настати час, коли хочеться побути на самоті, не слухати ні чиїх порад. У цьому випадку у вас є ви самі. Станьте для себе надійним порадником у заплутаній ситуації. І вдаючись до сміливості і рішучості, можете спробувати все розплутати.


РИБИ

Непогано вам трохи помріяти в цей день, щоб прогнати від себе непотрібні думки, адже Риби так люблять посумувати. А в занедбаному стані може викликати нездужання у фізичному плані і неуважність. Тому будьте уважні. Особливо на дорогах.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1715 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 22 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]