phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:44
Гороскоп на 25 вересня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Доведеться розриватися між домом і роботою.
Тому не плануйте на цей день ніяких відповідальних справ, тому що заздалегідь не зможете вгадати, як він складеться.

ТІЛЕЦЬ

Можете або дуже високо злетіти, або дуже низько впасти. У зв'язку з цим ставте перед собою реальні цілі і подбайте про те, щоб убезпечитись від невдач.

БЛИЗНЮКИ

Намагаючись зайняти гідне місце в житті, виникне непереборне бажання покарати тих, хто незаслужено вас ображає або просто недооцінює ваші здібності і таланти. Однак доведеться перебороти себе, щоб уникнути конфліктів.

РАК

Пошук нових напрямків і шляхів буде запорукою того, що зумієте поєднувати мрії з реальністю. Завдяки цьому зможете позбутися від справ, які стали тягарем, і зайнятися тими, які надихають вас на подвиги.

ЛЕВ

Будьте готові до того, що не все буде складатися так вдало, як намітили. Пам'ятайте, що зараз не час для стрімких поривів. При цьому варто діяти тільки після того, як все ретельно обдумаєте.

ДІВА

Сьогодні навряд чи захочете порушувати плавний плин свого життя навіть заради погоні за новими цікавими можливостями, якщо у вас не буде гарантій, що зумієте досягти успіху і досягти бажаних результатів.

ТЕРЕЗИ


Варто уважніше поставитися до снів: у них можете розгледіти проблеми і завдання, які доведеться найближчим часом вирішувати. Але не треба заздалегідь готувати себе до гіршого. Трохи зусиль буде достатньо для того, щоб позбавити себе від досить неприємних спогадів чи важких для вас обов'язків.

СКОРПІОН

Бажання отримати від життя якомога більше вражень може підштовхнути вас до дослідження тих сторін буття, які зазвичай від вас приховані. При цьому станете діяти досить рішуче і навряд чи будете чекати більш відповідного випадку.

СТРІЛЕЦЬ

Чим більше сміливості від вас зажадає реалізація нових планів, тим з більшим інтересом візьметеся за їх здійснення. Головне, продумати свої дії на кілька кроків вперед і не нехтувати заходами особистої безпеки.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся привнести елементи гри навіть у рутинну роботу, так як це викличе інтерес до творчості, а також зробить ваше життя більш радісним і менш буденним.

ВОДОЛІЙ

Не варто затівати нові проекти, навіть якщо вас до цього будуть підштовхувати обставини і бажання почати справу заради отримання швидких результатів. Однак, якщо давно намагаєтеся втілити в життя якийсь проект, то у вас може з'явитися шанс вскочити на підніжку поїзда.

РИБИ

Будете сповнені ідей щодо майбутнього, а спілкування з друзями додасть сил і енергії. І якщо ви затієте спільну справу, то воно принесе користь і вам, і їм.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2056 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 25 вересня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]