phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:24
Гороскоп на 2 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Варто розслабитися і плисти за течією, оскільки сьогодні навряд чи вдасться виконати хоча б один пункт з наміченого розпорядку дня. Це може перетворити вас на виключно дратівливу та нервову людину.

ТІЛЕЦЬ

Щоб встигнути зробити те, що намітили на цей день, почніть його з пошуку обхідних шляхів для реалізації задуманого, тому що в противному випадку доведеться багато часу провести в спробах пробити стіни нерозуміння.

БЛИЗНЮКИ

Відчуєте, що оточуючі стали ставитися до вас і ваших проектів набагато дружелюбніше, тому сьогодні стане легше зацікавити їх своїми планами і заручитися підтримкою тих, хто зможе допомогти.

РАК

Цей день краще провести в усамітненні і постаратися звести до мінімуму спілкування з оточуючими: можете стати жертвою аферистів, які захочуть скористатися вашою довірливістю. У будь-якому випадку не підписуйте ніяких паперів і не укладайте договорів.

ЛЕВ

З великою обережністю поставтеся до нових пропозицій та обіцянок, особливо якщо відразу буде очевидно, що виконати їх буде вкрай складно. У будь-якому випадку, відкладіть важливі рішення на потім, не затівайте нових справ і не приймайте важливих, відповідальних рішень.

ДІВА

Належить розібратися в своїх істинних і хибних цінностях, інакше можете вибрати неправильний напрямок для докладання зусиль. При цьому, відчуєте сильне бажання стати більш вільним і незалежною людиною, тому захочете багато чого змінити в житті.

ТЕРЕЗИ

Не дозволяйте собі йти від реальності у світ фантазій. Це позбавить вас можливості вчасно роз'яснити свою позицію, як партнерам, так і близьким людям, а непорозуміння і наклепи ворогів можуть створити безліч проблем.

СКОРПІОН

Навіть малозначні суперечки будуть змушувати вас нервувати більше звичайного, тому намагайтеся використовувати кожну вільну хвилину для відпочинку і розслаблення, інакше до кінця дня ваші нерви будуть напружені до межі.

СТРІЛЕЦЬ

Все до того йде, що сьогодні доведеться переоцінити життєвий досвід. Якщо зумієте зробити правильні висновки, то перед вами можуть відкритися нові перспективні можливості.

КОЗЕРІГ

Спроби грати чужу роль і ганятися за дешевою популярністю навряд чи додадуть вам авторитету. Саме тому природність і вміння перетворити в очах оточуючих власні недоліки в переваги принесуть набагато більше користі.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся гнати погані думки, оскільки будете здатні діяти з почуття протиріччя, особливо якщо зрозумієте, що вас обдурили чи скористалися довірливістю.

РИБИ

Вам буде важливо не вдарити в бруд обличчям перед тими, чиєю думкою дорожите. Тому не варто затівати обговорення тем, в яких не відчуваєте себе абсолютно вільно.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2527 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 2 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]