phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:01
Гороскоп на 2 січня для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Овнам кінця знака, бажано скласти обширний план дій і чітко визначити коло своїх турбот. І нічого, якщо візьмете на себе занадто багато - хто краще вас зараз зможе розібратися з усіма справами і вміло керувати чужими діями? Тільки ви!


ТІЛЕЦЬ

Велика ймовірність того, що вже сьогодні багато Тельців в терміновому порядку візьмуться за втілення свого новорічного побажання. І дійсно, треба кувати залізо, поки воно гаряче. Тим більше, що зовнішні обставини в цій справі складуться дуже сприятливо.


БЛИЗНЮКИ

Деякі Близнюки можуть бути настільки захоплені мріяннями, що абсолютно забудуть про необхідність узгоджувати їх з дійсністю. Та й мрійте собі на здоров'я! Постарайтеся сьогодні тільки не залучати інших людей в події вашого життя, так збережете їх час і нерви.


РАК

Не замикайтеся сьогодні виключно на своїх інтересах - у цей день не завадить подбати і про інших людей. А особливо не відштовхуйте тих, хто опинився в складній ситуації або хто звернувся до вас за допомогою.


ЛЕВ

Треба сказати, що деякі надії, мрії та бажання, які ви загадали в новорічну ніч, можуть здійснитися самим дивним і несподіваним чином вже на цьому тижні. І крім усього іншого обставини цього сприятливого періоду складаються так, що удача сама йде до вас в руки.


ДІВА

День бадьорий, активний і радісний, тому що в будь-якій ситуації швидше інших визначте цілі, завдання і вигоду, яку можна з цього отримати. Покладайтеся на власне чуття та інтуїцію, вони допоможуть вибрати правильний напрямок.


ТЕРЕЗИ


Сьогодні поряд зі справами і тісними контактами з оточуючими людьми обов'язково знайдіть час і для того, щоб підвести підсумки року, що минув і переосмислити отриманий життєвий досвід. Це дозволить звільнитися від ілюзій і не тягнути їх за собою в новий рік, витрачаючи час на нездійсненне.

СКОРПІОН

Сьогодні будете досить зібраними і енергійними, і обставини допоможуть вам в цьому, завдяки чому справи не будуть накопичуватися, а контакти з людьми принесуть користь і позитивні емоції.


СТРІЛЕЦЬ

Бажання змінити життя на краще прямо з сьогоднішнього дня може підштовхнути вас до активних дій. Все це, звичайно, похвально, але в даний час не всім Стрільцям буде під силу взяти на себе підвищені навантаження. Так що "нове життя" доведеться трохи відкласти.


КОЗЕРІГ

Відсутність яких би то не було негативних моментів налаштує вас сьогодні на активну діяльність та участь у спільних справах і заходах. І, треба сказати, опинитеся на висоті, ваші труди не пропадуть дарма, а інтерес і увага до вас тільки посиляться.


ВОДОЛІЙ

Інтуїція не проти сьогодні посприяти тому, щоб ваші плани здійснилися. Вона призведе до потрібних людей. Так що дайте їй повну свободу і все піде як по маслу.


РИБИ

Постарайтеся сьогодні не бути на очах. І навіть якщо будете відчувати, що вам не хочеться самотності, то все одно змусьте себе стримати запал. Така позиція захистить від переливання з пустого в порожнє, на що теж іде чимало енергії. А вам її, схоже, в цей день буде бракувати.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1609 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 2 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]