phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:33
Гороскоп на 4 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Схоже, сьогодні вам легко вдасться підтримувати навколо себе атмосферу миру та спокою. Ну а завдяки позитивним емоціям зросте ваша працездатність, і ви швидко впораєтеся з тим, що намітили.
ТІЛЕЦЬ

Залог гідного майбутнього для Тельців - це старання і праця. Ні в якому разі не покладайтеся на оточуючих. Також не чекайте вдалого випадку. Подарунків долі на цьому тижні не передбачається.

БЛИЗНЮКИ

День відповідальний. Багато можливо вже і самі відчули, що ви стоїте на порозі дуже важливих і хвилюючих змін. Так будьте ж завбачливі до подій, щоб не упустити сприятливих можливостей.

РАК

За великим рахунком, сьогодні вам не варто покладати на цей день великих надій - мало що із запланованого здійсниться без праці. Тим не менш, побудовані в цей день плани можуть дати непогані сходи вже в недалекому майбутньому.

ЛЕВ

Сьогодні тримайте при собі свої думки і, в першу чергу, ні з ким не обговорюйте свої плани, бо чиясь заздрість може погубити на корені всі ваші успіхи. Втім, поскаржившись на неприємності, ви зараз теж ризикуєте як мінімум їх подвоїти.

ДІВА

Якщо зараз ви незадоволені тим, що маєте, постарайтеся не дратуватися і не злитися. Краще прокрутіть в голові хороший сценарій, а через деякий час почніть коректувати недоліки і виправляти помилки. Прагніть до кращого!

ТЕРЕЗИ
Вас радує навколишній світ. Нарешті ви не чіпляєтеся до себе, отримуєте яскраві враження від своїх дій, вчинків. Контакти з людьми приносять додаткове натхнення. Так тримати!

СКОРПІОН

Скорпіон середини знака бачить своє майбутнє в похмурих тонах. Вам необхідно швидше перебудуватися, адже скоро вас чекає біла смуга. А іншим представникам і так щастить, вони цілком задоволені собою. Але розслаблятися не варто!

СТРІЛЕЦЬ

Наскільки успішним будуть майбутні дні для Стрільця, вирішувати йому самому. Ви продовжуєте наступати на одні й ті ж граблі: беретеся за кілька справ відразу. Пам'ятайте, що зробити все і одразу не принесе вам нічого розумного. Сконцентруйтеся на чомусь одному. Результат буде набагато вагоміший.

КОЗЕРІГ

Сьогодні вам доставить радість спілкування з людьми. І тільки в Козерогів середини знака багато в цей день стане залежати виключно від них - і, на жаль, вони не завжди стануть надходити правильно вихід.

ВОДОЛІЙ

День відповідальний, адже сьогодні багато відбуваються подій, які тим чи іншим чином будуть пов'язані з наданою вам можливістю проявити себе в якій-небудь сфері.

РИБИ

Лютневим Рибам ні в чому не слід проявляти ініціативу і пред'являти свої права. Навіть якщо на цьому наполягатимуть обставини або люди, то все одно знайдіть привід піти в тінь. Зате у решти Риб цей день пройде на славу. Сміливо плануйте важливі справи. Ви зможете зазирнути далеко вперед у майбутнє і, при цьому, не помилитися у пріоритетах.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1707 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 4 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]