phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:08
Гороскоп на 5 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН

Хто краще вас зараз зможе розбиратися з усіма справами і вміло керувати чужими діями? Ніхто! Ваш оптимізм і завзяття будуть відчуватися за версту, а в будь-якому суспільстві ви опинитеся в центрі уваги, оскільки будете неймовірно привабливі і природні.

 

 


ТІЛЕЦЬ

Сьогодні дуже корисно опинитися серед людей, що володіють більш широкими поглядами на світ, щоб почерпнути у них життєвий досвід і переглянути власні цілі. А ще ви неодмінно з ними знайдете загальні теми та інтереси, що ще більше зблизить вас.

БЛИЗНЮКИ

День гарний для багатьох починань. Сьогодні можете неупереджено поглянути на минулі досягнення і промахи і з легкістю розлучитися з тим, що заважало просуватися в житті. Дуже може бути, що все це згодом приведе до позитивних змін у долі.

РАК

Постарайтеся сьогодні виділити якомога більше часу для відновлення сил і зміцнення здоров'я. Помірні фізичні навантаження, прогулянки на свіжому повітрі допоможуть скинути вантаж утоми, що нагромадилася від тижневих турбот.

ЛЕВ

Не втрачайте можливості ближче познайомитися або поговорити з людьми, які зовсім не схожі на вас. При цьому пам'ятайте, що зв'язки, які зумієте налагодити в цей день, можуть надати на ваше життя дуже позитивний вплив.

ДІВА

Хоча для багатьох Дів цей день активний і динамічний, представникам кінця знака всі подвиги слід перенести на другу декаду січня, яка, за всіма прикметами, готова побалувати вас приємними сюрпризами. А поки збирайте сили і вибирайте цілі.

ТЕРЕЗИ

Терезам належить проявити себе експертом у сфері людського спілкування. Не відмахуватися від чужих проблем. Вміння вловлювати емоції оточуючих і розуміти витоки їх виникнення, допоможуть вирішити труднощі оточуючих, за що вони будуть вам дуже вдячні.
 
СКОРПІОН

День до межі насичений сприятливими подіями і вщерть заповнений зустрічами, контактами, візитами і розмовами. Тим не менш, бурхливе спілкування нітрохи не завадить забути про свої інтереси і плани, які будете непомітно просувати сьогодні.

СТРІЛЕЦЬ

День в цілому непоганий. Сьогодні, можливо, прийдуть цікаві ідеї та плани, а бажаючих з вами зустрітися і весело провести час з'явиться в надлишку. Проявіть вибірковість як у думках, так і контактах.

КОЗЕРІГ

День в цілому непоганий. Ймовірно, що сьогодні будете спілкуватися і контактувати з багатьма людьми. Правда, в запалі красномовства ненароком може стати явним те, що вам хотілося б приховати. Так що балакайте, та не забалакуйтесь.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні маєте великий вплив на оточуючих. Якщо проявите трохи більше звичайної дипломатичності і скористаєтеся підказками інтуїції, то доб'єтеся від інших все, чого тільки не побажаєте.

РИБИ
Сьогоднішній день для багатьох Риб сповнений позитивом і корисним устремлінням. Плани виконуються, вас відвідують множинні ідеї, настрій бойовий, уявлення про майбутнє дуже райдужне. Загалом, все що потрібно для того, щоб відчувати себе у керма.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 7591 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 5 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]