phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:15
Гороскоп на 8 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН
Квітневим Овнам слід придушувати в собі бажання привернути увагу оточуючих будь-яким доступним способом, інакше ви серйозно ризикуєте заробити собі не саму приємну репутацію.
ТІЛЕЦЬ

Тельців будуть відвідувати свіжі думки, ви будете будувати блискучі плани, які схвалить оточення. Травневим Тельцям планів краще не будувати, так як громадськість може прийняти їх в штики, а ви сильно розбудуєтеся, перекриваючи тим самим хід для вдалих ідей в майбутньому.

БЛИЗНЮКИ

В п'ятницю ви почнете реалізовувати свої блискучі плани. Але головне тут - правильно їх подати. Темпераментний Близнюк може почати ярко і експресивно, та так, що злякає оточуючих або викличе обурення і осуд. Тому будьте акуратніше у своїх проявах. Також проявляться події, на які раніше ви не звертали ніякої уваги.

РАК

Наряду з тим, що сьогодні і так багато стане складатися цілком успішно, було б непогано знайти час для придбання нових знань і отримання практичних навичок. Справа в тому, що вже в найближчому майбутньому ваші старання будуть витребувані сповна.

ЛЕВ

Майбутні події потечуть як по маслу, якщо в потрібний момент, в результаті збою, ви не розгубитеся, не розлютитеся, а проявите хваткість, наполегливість і активність. А ви, безсумнівно, так і зробите. І ще одне попередження: намагайтеся бути більш мовчазним.

ДІВА

Серпневим Дівам слід поводитися якомога тихіше. Але найголовніше - не провокуйте співрозмовників на зайву відвертість, інакше ситуація може вийти з-під контролю, і під впливом емоцій ви почнете говорити один одному багато зайвого.

ТЕРЕЗИ
У вашій голові мільйон планів, які ви ніяк не могли реалізувати весь цей час. Але прийшов їх час! Не бійтеся зробити крок вперед, сьогоднішній день призначений саме для цього. Виняток становлять представники, які з'явилися на світ в кінці знака. Їм краще залишитися в тіні в цей день.

СКОРПІОН

День вдалий, ви можете навіть не хвилюватися з приводу браку сприятливих обставин. Головне - ваша впевненість, що сьогодні все мусить виходити. І комусь з вас одного цього буде цілком достатньо, щоб трохи поквапитися, в потрібний момент самим "чудесним" чином у вас з'явилася підтримка з боку.

СТРІЛЕЦЬ

В п'ятницю доля змусить Стрільця зробити вибір. Не хвилюйтеся, прислухайтеся до голосу розуму. Адже найчастіше вас захльостує вогонь емоцій, якому ви сліпо піддаєтеся і програєте. Тут спробуйте тверезо оцінити ситуацію, адже від цього залежить ваше майбутнє.

КОЗЕРІГ

Саму велику радість і задоволення вам дасть свідомість того, що всі сьогоднішні перемоги можна сміливо вважати виключно вашою особистою заслугою - результатом чималих зусиль, витрачених на досягнення заповітної мети.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні навіть ті з вас, хто буквально "днює і ночує" на роботі, зможуть зайвий раз переконатися, що єдине в світі місце, яке ніхто і ніколи не зможе вам замінити - це ваш будинок і власна родина. Чудово, якщо це "відкриття" ще й підштовхне вас до конкретних дій.

РИБИ

Все, що Риби надумали собі останнім часом, пора приводити в дію. Вистачить порожніх мрій! Починайте реалізовувати це, тим більше що ваш настрій і хід подій будуть цьому сприяти.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1741 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 8 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]