phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:38
Гороскоп на 9 серпня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН

Прекрасний час для планування справ, як на найближчий час, так і на довгу перспективу. При цьому, буде краще, якщо віддасте перевагу спиратися тільки на власні ідеї та висновки, не залучаючи до їх обговорення як справжніх, так і потенційних партнерів.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні не варто звертати уваги на свої сни і надто довіряти внутрішньому почуттю, так як підказки підсвідомості можуть бути помилковими. Краще спостерігайте за подіями з боку і постарайтеся ні в що не втручатися.

БЛИЗНЮКИ

Настав час покінчити з якимись старими проектами або відносинами, тому не варто баритися і відкладати на потім рішучі кроки. Головне, щоб ви надалі вже не поверталися до вирішення старих проблем.

РАК

Можливо здасться, що вас недооцінюють, тому при будь-якому зручному випадку спробуєте звернути на себе увагу. Однак зараз це навряд чи піде на користь вашому іміджу. Намагайтеся триматися скромніше.

ЛЕВ

Варто будь-яку справу перетворювати в гру, тоді буде простіше продемонструвати власні таланти і здібності. А навколишні будуть раді допомогти, оскільки ваша ініціативність подарує їм гарний настрій.

ДІВА

Варто дозволити собі розслабитися і відпочити, так як, будь-які активні дії сьогодні будуть малоефективними, а необхідність багато працювати може привести до ослаблення імунної системи організму.

ТЕРЕЗИ

Ймовірно, буде кидати з однієї крайності в іншу, тому навряд чи варто очікувати великих успіхів від своїх зусиль. Зараз краще зайнятися розробкою стратегії і тактики, або постаратися як можна ретельніше підготуватися до активних дій.

СКОРПІОН

Сьогодні не варто довіряти ні собі, ні оточуючим, оскільки будете здатні на непростимі помилки, а оточуючі можуть виявитися набагато більш винахідливими і менш педантичними, ніж ви.

СТРІЛЕЦЬ

Вас будуть переповнювати енергія і почуття, тому навряд чи зможете приймати правильні рішення. І все ж намагайтеся не сидіти без діла, інакше станете дуже дратівливою і гнівною людиною.

КОЗЕРІГ

Варто особливо уважно стежити за якістю споживаної їжі, оскільки сьогодні підвищена ймовірність отруєнь, а також алергічної реакції на продукти, що вирощуються в інших кліматичних зонах.

ВОДОЛІЙ

Будете схильні тішити себе ілюзіями, що навряд чи піде на користь як в спілкуванні з людьми, так і в роботі, Однак якщо дозволите собі помріяти, то не виключено, що багато чого з придуманого згодом може матеріалізуватися.

РИБИ

Сьогодні вам буде недостатньо просто добитися свого, оскільки станете прагнути зробити все по вищому розряду і як можна гарніше і гармонійніше. Тому можете просуватися вперед повільніше, ніж планували, зате до отриманих результатів буде неможливо причепитися.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 3077 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 9 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]