phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:40
Іскра в стосунках - він і вона

Бувають люди, які не витримують спокійних та мирних стосунків. Вони створюють конфлікти за власним підставним сценарієм. Або ж шукають партнера, який апріорі приноситиме в їх життя проблеми.

Людина, яка не готова до тривалих стосунків, прагне адреналіну. Ось як пояснюють симпатію до недоступних претендентів і повне ігнорування прихильників психологи. Часто саме емоції від переживань, яких не вистачає любителям драм, плутають і з тою так званою іскрою для початку серйозних стосунків.

- Коли переживають, що хлопець не дзвонить, не виконує обіцянок, чи відкладає зустріч — ось це ті емоції, яких так прагне багато дівчат, - говорить 23-річний Андрій. - А потім називають ці емоції іскрою, щоб виправдати своє бажання адреналіну. Є дівчата, які безперестанку закохуються у зайнятих хлопців, в той час як біля них багато вільних прихильників. Знову ж таким потрібні емоції, не стосунки.

А бувають винятки із правил, коли таких недоступних людей, які не хочуть стосунків, вдається покорити. І в більшості випадків після цього інтререс зникає.

- Я довго добивалась хлопця, у якого була дівчина, - розповідає 25-річна Аліна. - Спершу він зі мною тільки розважався. А після довгого періоду часу заявив мені, що залишив свою дівчину. Спершу я була на піку свого щастя. А потім інтерес до хлопця поступово падав. І я незабаром кинула його.

Любителі драм часто згоджуються на стосунки з спокійними партнерами. Але без розпалу емоцій їм важко.

- Я часто вигадую таємного прихильника, щоб мій хлопець мене ревнував, - розповідає 24-річна Вікторія. - Без сварок стосунки нецікаві. Це потрібно, це є своєрідною перезагрузкою системи.



Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2075 | Додав: adminA | Теги: іскра в стосунках - він і вона | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]