phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:28
Як цікаво організувати дівич-вечір: кілька порад

Як цікаво організувати дівич-вечір: кілька порад

Давайте згадаємо пару слів про те, як в Київській Русі наречені святкували свій дівич-вечір. Спочатку парилися в лазні, потім плели коси одна одній, а потім нескінченно плакали до ранку, розмірковуючи про те, що дитинство закінчилося. А в наш час, наречені зовсім по-іншому ставляться до цього свята, навпаки, вони до ранку сміються, радіючи, що дитинству кінець. Намагаються заздалегідь ретельно продумати і спланувати всі тонкощі вечірки. Тому, якщо ви також незабаром плануєте йти під вінець, дамо вам кілька порад, де і як можна організувати дівич-вечір.

Клубне життя і караоке

Провести час в клубі - це класичний варіант дівич-вечора. Але не забувайте, що за подруг вхід в клуб доведеться заплатити вам, а ось стриптизер, торт і квіти - це вже не ваш клопіт. Але ж, що за вечірка без співів під караоке? Перейшовши за посиланням https://www.split.lviv.ua/karaoke/about-karaoke.html ви знайдете інформацію про караоке клуб Split у Львові, який може стати ідеальним місцем для вашої дівочої компанії.
караоке

Піжамна вечірка

Якщо ви хочете витратити мінімум коштів, відпочити в теплій домашній обстановці і насміятися до ранку, то вам відмінно підійде такий варіант, як провести дівич-вечір вдома в піжамах зі своїми близькими подругами. Такий дівич-вечір в лазні також можна провести без проблем.

Як створити веселощі? Та дуже просто, відкрийте фотоальбом, де ви з подругами і згадуйте всі пригоди, які відбувалися з вами. Відкрийте пляшку шампанського, і тоді вас накриє довга хвиля спогадів.

Ще існує безліч жіночих добрих фільмів, де можна насміятися і наплакатися від душі, тоді хороші емоції вам забезпечені! Ну а ті, хто хоче провести час з користю, можуть зробити корисні маски для обличчя, макіяж, манікюр і тому подібні речі.

Вчимося і готуємо

Приготуйте з подругами страви, які завжди боялися готувати самотужки, думаючи, що у вас не вийде. Навчіться, і майбутнього чоловіка здивуєте.

Спробуйте зробити різні варіанти коктейлів. Для цього вам знадобиться:
  • - келихи різних форм;
  • - трубочки;
  • - прикраси;
  • - великий асортимент алкогольних і безалкогольних напоїв;
  • - безліч фруктів.

Влаштуйте відпочинок тілу

Тільки СПА-процедури розслаблять ваше тіло і мозок, краще, ніж щось інше. І користь буде для вашого тіла та шкіри величезна. До того ж це буде відмінною підготовкою до весілля, адже ви повинні бути найкрасивішою!

Дівич-вечір на свіжому повітрі

Якщо за вікном гарна погода, то не думаючи беріть кошик із фруктами, сендвічами і пляшкою вина та крокуйте в ліс. Тільки уявіть, які задушевні розмови можна вести перед багаттям!
Категорія: Святкові поради | Переглядів: 442 | Додав: radymo | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]