phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:09
Як досвідчені модниці вибирають босоніжки?

вибір босоніжки Босоніжки вважаються одним з найпопулярніших видів літнього взуття. В них поєднується краса та практичність, а розумна ціна відкриває широкі перспективи для індивідуального вибору. Перед тим, як купити жіночі босоніжки від виробника, рекомендуємо скористатися нескладними порадами.

Незважаючи на появу вражаючого різноманіття синтетичних матеріалів, більшість українських модниць віддає перевагу взуттю з натуральної шкіри. В каталозі інтернет-магазину Касандра можна замовити вишукані моделі для будь-якої ситуації – роботи в офісі, прогулянки по пляжу або по місцевому парку, запальної танцювальної вечірки чи офіційного урочистого заходу.

У пошуках правильного розміру

Взуття прийшлося вам впору, якщо п’ятка комфортно розміщується на заднику і не звисає. Пальці не повинні «зачіпати асфальт» або ж стискатися при ходьбі для утримання ступні на належному місці. Оптимальний варіант, коли запас вільного місця спереду та ззаду становить 0,5-1 см. Не секрет, що влітку ноги багатьох жінок набрякають. Саме для цього і потрібний цей невеликий «простір для маневру».

Цікаво, що в деяких країнах прийнято купувати взуття на 1-2 розміри більше. Щоб переконатися в цьому, достатньо уважно придивитися до фото американських кінозірок. Але якщо ви ведете активний спосіб життя, босоніжки повинні міцно триматися на нозі, проте не стикати її надмірно.

Висота каблука для різних ситуацій

  • - Довготривалі прогулянки. Краще замовити взуття на широких підборах (висотою до 5 см) або на пласкій підошві. Вона повинна бути амортизуючою або гнучкою.

  • - Робота в офісі. Доречним буде каблучок висотою від 3 до 6 см, який забезпечує анатомічне положення стопи. У відповідності до ділового дрес-коду взуття вибирається з закритою п’яткою та носком.

  • - Урочисті заходи. Допускається будь-яка висота каблука, але краще не перевищувати 8-10 см. Босоніжки на більш високих підборах є не достатньо зручними, частіше використовуються як складова сценічного образу співаків та артистів.

Вирушаємо на примірку

Краще міряти взуття у другу половину дня, коли ступні дещо набрякають. У більшості людей одна нога ненабагато більше від іншої. Різниця може доходити до половини розміру. При покупці шкіряних виробів орієнтуйтеся на меншу ногу, адже вони добре розношуються. Якщо ж здійснюється примірка босоніжок зі штучної шкіри, віддайте перевагу взуттю, яке комфортне для більшої за розміром ноги.

Правильний вибір босоніжок допоможе не тільки почуватися впевнено, але й приховати деякі недоліки зовнішності. Широкі щиколотки будуть непомітні у взутті без перетинок і ремінців. При коротких та повних литках врятують босоніжки на невеликому каблуці або танкетці.

Вдало підібрані босоніжки безперечно стануть вашою модною парою на кілька сезонів. Це – надійні та вірні супутники вишуканих жінок, які цінують свою красу та комфорт.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 380 | Додав: radymo | Теги: Вибір, босоніжки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]