phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

08:56
Як обрати торт на дитячий день народження?

 

Як обрати торт на дитячий день народження?

День народження дитини – це завжди бентежне свято не тільки для батьків, а й для самого іменинника. Останній з нетерпінням чекає на своїх друзів, щоб досхочу награтися із ними, а також – на головний десерт зі свічками. Саме він грає роль дивовижної кульмінації свята.

Якими ж мають бути торти на день народження малюка? На це питання ви знайдете відповідь, ознайомившись із нашим матеріалом від інтернет магазину товарів для свята Святков.

Від року до трьох

Обираючи солодкий атрибут, обов’язково враховуйте вік іменинника та його маленьких гостей. Для крихіток до трьох років краще приготувати торт в домашніх умовах. Причому це має бути не зовсім звичний рецепт, бо у цьому віці малюкам не дозволяється вживання крему, мастики та інших їстівних прикрас десерту.

Мами з досвідом пропонують обмежитися приготуванням традиційного маннику, який можна прикрасити фруктами. Виглядатиме він не гірше за звичайний торт, а може й оригінальніше. головне щоб усі продукти були свіжими та безпечними. В домашніх умовах за цим простіше прослідкувати.

І обговоріть із батьками запрошених малюків меню свята, щоб дізнатися чи не страждає хтось на харчову алергію. Якщо такий малюк виявиться, приготуйте для нього десерт із дозволених продуктів. Ніхто з дітей не має почуватися себе обділеним.

Від трьох і більше

Іменинникам, яким виповнюється більше трьох років, вже можна запропонувати більш традиційний десерт з оригінальним дизайном. Найчастіше дитячі торти на день народження прикрашені мультиплікаційними персонажами. Обирати їх варто при безпосередній участі маленького іменинника. Напевно у нього певні уподобання, які він хотів би втілити в солодкому сюрпризі.

Замовляючи такий десерт у крамниці чи у кулінара, потурбуйтеся про його свіжість. Не купуйте торти у невідомих кондитерів. Обирайте професіоналів, яких вам порадили друзі чи знайомі. Адже дуже важливо, що солодощі були абсолютно безпечні для малечі.

І не забувайте про головну прикрасу іменинного десерту – свічки. Подбайте про те, щоб вони мали спеціальні ніжки, що захищають торт від потрапляння воску. Це можуть бути класичні свічки чи більш сучасна воскова цифра. У будь-якому разі їх задування принесе багато позитивних емоцій винуватцю заходу та його друзям.

Окрім дитячого торту також можна замовити окремий варіант для дорослих, що будуть присутні на святі. У цьому разі ніяких обмежень, окрім свіжості, не існує. На день народженні солодко має бути всім!

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 950 | Додав: radymo | Теги: торт, дитина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]