phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:35
Як перестати зволікати і почати діяти

Ми рішуче ставимо перед собою цілі… а потім зволікаємо та зволікaємо.

Три наукові поради, як змусити себе діяти.

Емоції – важлива та невід’ємна частина того, чому люди роблять щось або не роблять. Мозок влаштований таким чином, що в боротьбі думок та емоцій завжди перемагають останні. Боротися з емоціями марно, вони від цього лише дужчають.

Наприклад, під час одного з експериментів учасників попередили, щоби вони постаралися не сумувати, а тоді повідомили погану новину. У результаті ця група засмутилася більше, ніж та, якій не давали настанов щодо того, як їм почуватися.

Усвідомлювати, що щось потрібно зробити – не досить. Потрібно це відчувати. Отже, для потужної мотивації потрібно:, наводить Time.

Стати оптимістом. Найбільше ми зволікаємо тоді, коли в нас кепський настрій. Натомість відчуття щастя підвищує продуктивність. Треба спостерігати за своїм прогресом та радіти з цього;

Не забувати себе винагороджувати. Від винагороди нам добре, від покарання – погано. І те, й інше підживлює мотивацію. Дослідники з'ясували, що три чверті того, що ми робимо, ми робимо задля власних інтересів. Отже, за виконання якогось пункту необхідних завдань себе треба винагороджувати, а за невиконання, навпаки, карати, наприклад, штрафом;

Вигравайте від тиску конкурентів. Спілкуйтеся з людьми, з яких хочеться брати приклад. Здоровими звичками, принципами харчування та навіть кар’єрними прагненнями ми "заряжаємось" від нашого оточення.

Повірити в те, що ми це можемо – перший крок. Треба думати про себе як про вмотивовану та продуктивну особу. Дослідники вважають, що те, якої думки ми про себе, дуже впливає на наші успіхи. У 8 із 10 осіб те, як вони оцінюють результативність своєї роботи, більше залежить від самооцінки, ніж від самих результатів.

 

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1412 | Додав: adminA | Теги: перестати зволікати і почати діяти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]