phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:34
Як підібрати сантехніку для маленької ванної кімнати?

Під час ремонту, оформлення квартири або будинку, більшість з нас стикається з проблемою - це маленький санвузол. Що робити, якщо немає можливості його розширити? Як правильно вибрати стиль оформлення? Як візуально розширити таке приміщення? Яка сантехніка і меблі в ванну сюди підійдуть, а чого купувати не потрібно? На всіх цих питаннях ми зупинимося детально.

Почнемо з вибору стилю оформлення, тому що це один з ключових моментів успіху. Багато людей вважають, що достатньо просто підібрати набір меблів і сантехніки, якщо приміщення невелике, а продумувати стиль оформлення - зайва трата часу. Але це зовсім не так і ми хочемо акцентувати на цьому вашу увагу. Другий момент, який ми обов'язково з'ясуємо - це покупка сантехніки. Наприклад, якщо вам потрібна якісна ванна, - на цьому сайті ви знайдете самі практичні моделі. Виробник Коломбо пропонує цілий комплекс сантехніки, яка підійде для маленьких санвузлів. В тому числі, і унітази компакт, які добре економлять місце в інтер'єрі. Звичайно, вас будуть цікавити і мінімальні ціни на такий товар. Їх потрібно знати, щоб розрахувати, в яку суму обійдеться ремонт. І третій момент, про який ми поговоримо - це вибір меблів, найміцніших матеріалів.

В якому стилі оформити невелике приміщення?

Потрібно чітко розуміти: правильно обраний стиль допоможе вам візуально зробити приміщення більш просторим. Правильно підібрана колірна гамма - фактично, це запорука успіху. Але не потрібно забувати і про декоративні елементи, аксесуари, які в поєднанні з сантехнікою і меблями дозволять досягти відмінного результату. Що рекомендують дизайнери.

Мінімалізм. Оптимальний варіант, який не зажадає великих витрат - це мінімалізм. Сюди може добре вписатися бюджетна ванна, скромний унітаз компакт, не потрібно дорогих меблів і предметів декору. Проте, оформлення потрібно добре продумати. Серед квітів, які підійдуть для такого інтер'єру - білий, сірий і чорний. В основі має лежати білий колір, а два інші - доповнюють його. Намагайтеся підбирати найсучаснішу сантехніку і меблі.

При оформленні не потрібно використовувати дрібний декор. Використовуються предмети інтер'єру правильної геометричної форми - прямокутні або округлі. Меблі не повинні мати ніяких завитків, вони повинні бути однотонними. Якщо є можливість, то для оформлення інтер'єру підберіть натуральні матеріали - це дерево, шліфований камінь. Різні панелі і вставки з дерева чудово доповнять інтер'єр і зроблять його більш оригінальним. Для підлоги підійде велика однотонна плитка або плитка, що імітує дерево.

Скандинавський стиль. Ця стилістика частково схожа з мінімалізмом. Основний колір, який тут використовується - білий. Його розбавляють за допомогою дерева: дерев'яною рамою для дзеркала в ванну, дерев'яними полицями, меблями, аксесуарами. Також освіжить приміщення пара рушників насиченого кольору - наприклад, глибокого синього або смарагдового відтінку. Аксесуарів також має бути небагато.

Лофт. Це найсміливіший і найоригінальніший стиль, який кардинально відрізняється від попередніх. Цегляна кладка, сталева сантехніка, дерево, балки в інтер'єрі - все це характерно для лофт. Така стилістика дуже пожвавить невелике приміщення і допоможе зробити його унікальним. Для зберігання речей не обов'язково використовувати меблі - для цього підійдуть і дерев'яні полички, стелажі. Стіни в такому інтер'єрі не закладаються плиткою. Навпаки, тут використовується гола цегляна кладка. Альтернатива - бетонована поверхня. Є ще один варіант - зашити стіну листами фанери або металу. Підлога може бути дерев'яною, можна вибрати плитку, що імітує дерево.

Вибір ванни

Найпопулярніший варіант на сьогоднішній день - це ванни з акрилу. Вони недорогі, легкі, практичні і прослужать близько 10 років. При покупці важливо враховувати товщину листа акрилу. Важливо, щоб товщина була максимально великою. На яку ціну орієнтуватися? Від 70 доларів і вище. Найпопулярніші моделі коштують близько 100 доларів.

Умивальник

Оптимальний варіант - це раковини для ванної з тумбою. Ціна такого комплекту буде залежати від розмірів, матеріалів самої раковини і меблів. Орієнтовна ціна комплекту - від 70 доларів, найпопулярніші моделі коштують близько 90 доларів.

Унітаз

Найбільш ходові моделі унітазів - це унітази компакт і підвісні унітази. Якщо вас цікавить ціна унітазу компакт, - переходьте на цей сайт. Тут є всі моделі сантехніки від кращих виробників, які ідеально впишуться в маленьку вбиральню.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 865 | Додав: radymo | Теги: ванна, сантехніка, Кімната | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]