phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:28
Як правильно вибрати дитячий одяг?
Вибираючи ідеальні варіанти одягу для своїх дітей, ви будете переповнені кількістю надзвичайно милих комбінацій, але не надто захоплюйтеся. Деякі модні вироби милі та веселі, але можуть стати справжнім кошмаром для ваших дітей, оскільки вони не дуже зручні. Тому при покупці одягу для дитини на першому місці має стояти комфорт. Крім того, діти можуть бути необачними, що часто призводить до появи стійких плям. Таким чином варто заздалегідь купувати речі з тканин, які можна прати при високих температурах. Зважаючи на це, ми підготували список порад, які варто знати, перед тим як купити дитячий одяг та взуття в будь-якому магазині.

1. Переконайтеся, що одяг для дітей зручний

Вибираючи взуття та одяг для своїх дітей, на першому місці має стояти їх комфорт. Купувати надто тісний одяг або на пару розмірів більше – не дуже добре. Занадто тісний одяг доставляє дискомфорт. Ваші діти не повинні почуватися обмеженими в будь-якому можливому відношенні. Крім того, це може зашкодити розвитку їх тіла та мати негативний вплив на стегна та ноги.

Те саме стосується взуття. Купівля занадто тісного взуття може спричинити значні деформації стопи, включаючи неправильний ріст, проблеми з ходьбою та сильний біль. Ми знаємо, що нарядити дитину на певний випадок у туфлі в тон – справа гарного смаку. Однак це взуття може бути досить незручним.

2. Колірна схема

Діти люблять гратися в бруді, а їхній одяг страждає від наслідків таких веселих ігор. Тому розумно буде заздалегідь підбирати колірну гамму одягу. Вибирати лише темні кольори, щоб плями не були такими помітними, не є остаточним рішенням. Замість цього вибирайте кольори, які можна без проблем поєднувати і які можна прати при високій температурі.

3. Вибирайте тканини з розумом

Натуральні тканини, наприклад нерозтяжні, будуть добре триматися кілька років і не змінять форму і текстуру після пари прань. З іншого боку, потрібно підібрати якісні тканини, які не викликатимуть свербіння у малюка. А саме, на деякі види тканин у дітей може бути алергія. Тому використання натуральних речей, таких як бавовна та льон, зведе до мінімуму ймовірність алергічних реакцій.

4. Класичні форми та потішні візерунки

Сьогодні майже всі бренди виготовляють одяг для дітей незвичайних форм і візерунків, які ви навіть не могли собі уявити. Для вашої дитини мило мати речі кумедної форми, але набагато розумніше придбати одяг класичної форми, приправлений дивовижними візерунками. Це дозволить вам створити незліченну кількість комбінацій, які точно будуть яскравими.

5. Враховуйте їхні смаки

Попри те, що вони зовсім маленькі, повірте нам, вони знають, що їм подобається носити. Попросіть їх підібрати наряди на день, і вони за пару секунд відкриють вам секрети свого смаку. Використовуйте цю інформацію з розумом і орієнтуйте їхні смаки на свою наступну покупку. Це не означає, що ви повинні виконувати кожне їх бажання. Натомість йдіть на компроміси, які допоможуть їм розвинути власний смак і зробити правильний вибір.

 
Категорія: Поради для підлітків | Переглядів: 207 | Додав: radymo | Теги: Вибір, дитячий, одяг | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]