phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:02
Як вибрати якісне шкіряне взуття: корисні рекомендації
шкіряне взуття Як би не змінювалася мода, а шкіряне взуття, як і раніше, вважається найнадійнішим варіантом. Виробник шкіряного взуття ручної роботи Leonchenko пропонує широкий вибір такої продукції на любий смак, так що відвідавши його сайт leonchenko.com.ua ви зможете без проблем придбати собі якісне взуття. Слід зауважити, що це сімейне крафтове виробництво також пропонує іншу шкіряну продукцію, зокрема:
  • * взуття;
  • * сумки;
  • * пояси.
Де купувати шкіряне взуття в Україні — ми з'ясували, а тепер давайте детальніше зупинимося на тому, що варто врахувати, роблячи таку покупку.

Нюанси вибору шкіряного взуття

Як вибрати гідну пару, яка надійно захистить ноги від будь-яких негараздів? Для початку слід переконатися, що виріб виготовлений дійсно з натуральної шкіри, а не є вмілою підробкою. Другий крок – перевірити якість взуття. Якщо ви будете купувати взуття на leonchenko.com.ua, то за ці два пункти навіть можете не хвилюватися — якість у них завжди на висоті.

Підробки, підробки...

На які хитрощі не пускаються виробники, щоб переконати покупця в тому, що шкірозамінник - це натуральна шкіра. Матеріал ретельно полірують, надають поверхні структуру, яка майже не відрізняється від шкіри, вміло ховають зрізи швів, навіть просочують вироби спеціальними ароматами.

Декілька правил допоможуть відрізнити висококласну сировину від підробки:
  • * натуральна шкіра в руках досить швидко зігрівається, на відміну від штучної чи пресованої;
  • * на зрізі штучного матеріалу можна знайти нитки текстильної основи;
  • * при контакті з відкритим вогнем натуральна шкіра не горить (щоправда, при тривалому нагріванні може початися тління). Штучний матеріал спалахує одразу;
  • * малюнок структури поверхні, що повторюється, говорить про підробки, а ось невеликі сліди від укусів комах характерні для справжнього матеріалу.
Задля справедливості слід зазначити, що якісне взуття зі шкірозамінника існує і користується високим попитом завдяки помірній ціні.

шкіряне взуття

З'ясовуємо рівень якості

Використання натуральної шкіри не гарантує високу якість взуття. Для початку слід оглянути шви, на яких не повинно бути нерівностей та пропущених петель. Наступний крок – варто оглянути фурнітуру, яка має бути міцно закріплена. Тепер потрібно переконатися яка підошва, а також перевірити як відкриваються і закриваються замки, "блискавки", застібки тощо. Жіноче шкіряне взуття, яке відповідає всім необхідним правилам, ви зможете знайти на сайті сімейної крафтової компанії Leonchenko.

Короткий висновок

Якщо причепитися до якості обраної пари не вдалося, залишається з легким серцем зробити покупку та насолодитися комфортом, який дарує ногам якісне шкіряне взуття.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 328 | Додав: radymo | Теги: шкіряне, взуття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]