phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:23
Якісні дитячі матраци в інтернет магазині "Магдек" для комфортного сну дитини

Купівля дитячого матраца - дуже відповідальне завдання, що вимагає від дорослих особливої ​​уваги до деталей. Інтернет магазин magdek.com.ua пропонує неймовірно широкий асортимент якісних дитячих матраців з ортопедичним та анатомічним ефектом на будь-які смак і бюджет, що лише ускладнює процес вибору.

Щоб не розгубитися в подібному різноманітті потрібно, взяти до уваги базові критерії вибору дитячого матраца. Серед таких: вік дитини, необхідні розміри виробу, натуральні екологічні чисті матеріали наповнення і оббивки, експлуатаційні характеристики.

Про важливість грамотної організації спального місця для дитини готовий розповісти будь-який педіатр. Наявність дитячого матраца - запорука повноцінного сну і правильного формування хребетного стовпа дитини. Дитячий варіант повинен відповідати певним стандартам і параметрам, так як прямим чином впливає на здоров'я всього опорно-рухового апарату в майбутньому.

На сьогоднішній день виробники випускають безліч різновидів дитячих ортопедичних моделей, здатних забезпечити ефективну підтримку тіла дитини. Розглянемо головні особливості даних виробів.

У чому сенс ортопедичних властивостей?

Ортопедичність вироби вказує на те, що воно було виготовлено з урахуванням стандартів і норм ортопедії. Наприклад, ортопедичні матраци для немовлят не можуть бути м'якими - навпаки, допускається тільки жорстка поверхня. У зв'язку з цим при виборі дитячого матраца слід відразу виключити моделі на пружинних блоках. Куди більш підходяще рішення для малюка - відпочинок на твердій поверхні з щільною безпружинною основою.

Розміри дитячого матраца

Щодо дитячих ліжечок передбачені стандарти за розміром: на вибір пропонуються варіанти 60х120 см і 70х140 см. Таким чином виробник дає можливість вибрати матрац, що ідеально підходить для сучасних дитячих ліжечок.

Чим старша дитина, тим більших розмірів повинен бути матрац. Як тільки діти виходять з дитячого віку, дитячі ліжечка і безпружинні ліжку можна замінити на односпальні, укомплектовані звичайним матрацом.

Койра кокоса: для чого вона потрібна в матраці?

Даний наповнювач славиться екологічністю і здатністю надати поверхні матраца необхідну жорсткість. Вироби з наповненням з койри кокоса довговічні, міцні і стійкі до впливу вологи. Крім того, такі моделі відмінно провітрюються, що не менш важливо для комфорту дитини.

Категорія: Поради батькам | Переглядів: 682 | Додав: radymo | Теги: матрац, дитина, сон, дитячий | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]