phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:06
Якісні продукти та промтовари оптом від компанії Чудо-Нива

Шукаєте партнера для взаємовигідної та довгострокової співпраці? Тоді зверніть увагу на компанію Чудо-Нива, яка пропонує якісні харчові продукти оптом, а також найбільш затребувані у господарстві промтовари та комбікорми. Компанія працює на ринку продтоварів з 1998 року та має 3 оптові бази продуктів харчування, які розташовані у м. Рівне, м. Новоград-Волинський (Житомирської області) та м. Луцьк. При купівлі прод- та промтоварів оптом можна замовити доставку в межах України.

Давайте познайомимось з асортиментом прод- та промтоварів, які пропонує Чудо-Нива.

Асортимент продуктів харчування від компанії Чудо-Нива

Компанія займається фасуванням та реалізацією сипучих продуктів харчування під власною ТМ "Чудо-Нива", а також пропонує широкий асортимент продуктів харчування оптом та в роздріб від інших торгових марок.

Компанія пропонує своїм клієнтам такі товари:

  1. - макаронні вироби;
  2. - олія;
  3. - борошно;
  4. - крупи;
  5. - сіль та цукор;
  6. - чай та кава;
  7. - сода та крохмаль;
  8. - води;
  9. - консерви;
  10. - томатні пасти та соуси;
  11. - інші бакалійні товари.

У регіонах розповсюдженням продукції займаються торгові агенти. Для замовлення круп, макаронів, цукру оптом Ви можете зайти на сайт компанії та зателефонувати за вказаними там телефонами. Компанія пропонує гнучку систему знижок, вигідну для кожного клієнта.

Особливості вибору, транспортування та зберігання бакалійних товарів

продукти промтовари оптом Як обрати такі бакалійні товари, як борошно, цукор, макарони? Обираючи борошно, в першу чергу потрібно звернути увагу на пакування. Борошно повинно дихати, тому його упаковують у міцні паперові пакети. Колір борошна повинен бути білим, без різноманітних відтінків. Запах не повинен бути затхлим чи гірким.

Обираючи цукор, варто звернути увагу на такі фактори: розсипчастість, наявність блиску, розмір кристаликів, наявність або відсутність запаху, структура. Хороший цукор має однорідну структуру, його кристалики однакові за розміром та блискучі, не збиваються в грудки.

Купуючи макарони оптом, подивіться на склад виробу, структуру та колір самих макаронів. Макарони повинні мати гладку поверхню та кремово-золотистий колір. Упаковка повинна бути герметичною.

Що стосується транспортування бакалійних товарів, то до цього немає особливих вимог. Ці продукти не повинні перевозитися у рефрижераторах. Достатньо покласти продукцію у мішки чи ящики, поставити на палети та зафіксувати товар.

Як зберігати бакалію? Не можна зберігати бакалійні товари у приміщеннях з підвищеною вологістю. Через зайву вологу на продуктах може з’явитися цвіль, вони можуть втратити свої сипучі властивості, зіпсуватися. Також не бажано зберігати бакалію при температурі нижче 18 градусів. Є ще 1 вимога – відсутність попадання сонячних променів на товар, якщо мова йде про складське приміщення.

Асортимент промтоварів від Чудо-Ниви

Окрім продуктів харчування оптом та в роздріб, у Чудо-Ниві Ви також можете купити промтовари оптом. До асортименту входять саме ті товари, які користуються найбільшим попитом серед населення:

  • - банки;
  • - туалетний папір;
  • - сірники;
  • - металеві кришки;
  • - мішки.

Чудо-Нива пропонує скляні банки різного об’єму – від 0,5 л до 3 л. Туалетний папір виготовлений на Моквинській паперовій фабриці та представлений у рулонах діаметром 95 см. Також Чудо-Нива пропонує мішки по 25 кг та по 50 кг та якісні металеві кришки від ТМ Таламус.

Отже, Чудо-Нива пропонує широкий асортимент продуктів харчування та промтоварів оптом та в роздріб. Кожен клієнт залишиться задоволеним якістю та ціною товарів, які пропонує компанія!

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 556 | Додав: radymo | Теги: продукти, промтовари, оптом | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]