phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:09
Как правильно заниматься сексом в свете нового закона - Ульяна Супрун дала рекомендации

Ульяна Супрун дала рекомендации как правильно заниматься сексом в свете нового закона

И.о. министра здравоохранения Ульяна Супрун рассказала, как избежать проблем в сексуальной жизни после того, как в Украине 11 января заработал новый закон, где сексуальные разрешения требуют согласия.

Об этом Ульяна Супрун написала на своей странице в Facebook

По ее мнению, тобы избежать недоразумений между партнерами, которые могут приводить к ужасным последствиям, в частности, насилию в семье, необходимо открыто говорить на тему секса и четко понимать друг друга.

Как пишет Супрун, такое простое понятие как «согласие на секс» вызвало «столько опасений», а «бурные дискуссии в соцсетях» показали, что простые истины вызывают в обществе много вопросов.

Супрун в качестве примера опубликовала известное видео, где секс сравнивается с чаем и объясняется, что нельзя и не нужно заставлять человека пить чай, если он не хочет.

Оказывается, в Украине многие люди не знали этой простой истины, потому пришлось принимать специальный закон.

 Цікаво, що просте поняття «згода на секс» викликало стільки побоювань про масові надумані звинувачення у насильстві.

Бурхливі дискусії у соцмережах та панічні заголовки у деяких ЗМІ продемонстрували, як на перший погляд прості істини викликають дуже багато запитань у суспільстві. Найгірше, що подібні непорозуміння між партнерами і можуть призводити до жахливих наслідків, зокрема насильства в сім’ї.

Щоби запобігти цьому — маємо відкрито говорити на тему сексу та дуже чітко розуміти одне одного, коли йдеться про будь-які дії щодо нашого тіла.

Навколо змін до Кримінального кодексу буквально за один день виникло багато міфів. Пропоную розібратися — що означає згода на секс та чому важливе розширення понять «сексуальне насильство» і «зґвалтування».

У матеріалі The Village Україна добре пояснюється, що відтепер сексуальним насильством буде також вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи. Раніше ж закон визначав сексуальне насильство як примус до статевих зносин силою або шантажем, або ж, якщо особа була в безпорадному стані.

Важливо, що тепер насильники будуть винні у тому, що вони не отримали не тільки однозначної конкретної згоди на секс, а й на будь-які принизливі дії стосовно жертви.

Оновлення ж поняття «зґвалтування» полягає в тому, що відтепер ним вважатимуться дії сексуального характеру, що пов’язані з проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи.

Щодо важливості згоди на секс — вже класичним є приклад з чаєм у відомому відео, яке переклали на українську Центр "Жіночі перспективи". Ви ж не подумаєте примусити пити чай людину, яка його не хоче?

 

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 664 | Додав: adminA | Теги: рекомендации, секс в свете нового закона, Ульяна Супрун | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]