phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:14
Коктейль, який підвищить рівень гемоглобіну

Рівень гемоглобіну дуже сильно позначається на загальному стані всього організму. При постійному занепаді сил, втоми, раптових судомах, особливо в нічний час, запаморочення, появі мерехтливих зірочок в очах не поспішайте бігти в аптеку купувати вітаміни. Можливо у вас низький рівень гемоглобіну в крові. Щоб дізнатися не полінуйтеся здати аналіз крові і дізнатися про реальний стан справ у вашій крові. У той же час чоловікам варто відвідати професійного уролога, якого можна знайти за допомогою сайту http://prosto-prostata.com.ua/urolog-androlog.html. Адже кваліфікований уролог-андролог не тільки порадою допоможе, але і допоможе з простатою.

Причиною нестачі гемоглобіну можуть бути систематичне недосипання, погане харчування і перевтома. У цьому випадку для поліпшення самопочуття необхідно вживати продукти або вітаміни що містять вітамін В12 і фолієву кислоту.

Так як підвищити рівень гемоглобіну в крові? Сьогодні існує безліч засобів, які здатні вирішити вашу проблему. Варто лише звернутися до найближчої аптеки. Але набагато краще і корисніше додати до свого раціону харчування деякі продукти, що сприяють природному підвищенню гемоглобіну.

Варто більше налягати на гранати і м'ясо, субпродукти і курячі яйця, волоські горіхи, гречку, лимон, огірковий розсіл, бурякові і томатні соки. Але не варто вживати всі ці продукти одразу, так як вони абсолютно не сумісні між собою. Для гарного засвоєння гемоглобіну в організмі не потрібно їсти ці продукти за один прийом їжі. Варто пам'ятати, що є й такі продукти, які будуть тільки заважати засвоєнню гемоглобіну в крові. Так що якщо ви знаходитесь на гемоглобіновой дієті, то не варто вживати продукти, що містять кальцій (до таких відносяться молочні продукти: молоко, кефір, сир.)

Існує безліч смачних і корисних рецептів, які здатні вирішити питання про те, як підвищити рівень гемоглобіну в крові. Ось один з них.

Готуємо смачний і корисний коктейль, який допоможе відновити сили. Для цього беремо склянку морквяного соку, шість столових ложок соку буряка і трішки натурального меду. Всі ці інгредієнти об'єднати і ретельно розмішати. Дуже смачний і при цьому досить корисний коктейль допоможе вам відновити свої сили.

Так само дуже корисна суміш з волоських горіхів, кураги, чорносливу та родзинок. Зазначені інгредієнти потрібно брати приблизно в рівних кількостях і пропустити через м'ясорубку, попередньо додавши чайну ложку меду. Після цього все перемішайте і їжте по одній столовій ложці раз в день.

Какао і шоколад, чорна смородина, кунжут і морепродукти, при регулярному їх вживання в їжу, здатні раз і назавжди позбавити вас від питань про те, як підвищити рівень гемоглобіну в крові.

Пророщене насіння пшениці теж хороший народний спосіб підвищити рівень гемоглобіну в крові. Дві столові ложки такої пшениці перед сніданком здатні дати непоганий результат. Щоб було не тільки корисно, але й смачно, можна "приправити" її курагою, родзинками, горіхами за вашим смаком.

Але не варто займатися тільки самолікуванням. Консультація з лікарем допоможе вам не нашкодити своєму здоров'ю з допомогою описаних методів. Адже дані продукти здатні не тільки підняти рівень гемоглобіну, але і підвищити кров'яний тиск. Так що якщо ви не хочете нашкодити самому собі, не варто вдаватися до народних методів без консультації лікаря.


Категорія: Народні поради | Переглядів: 2749 | Додав: adminA | Теги: рівень гемоглобіну, Коктейль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]