phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:41
Кому жінки віддають перевагу

 

Учені всього світу намагаються з'ясувати, які ж чоловіки подобаються прекрасній половині людства. Вони складають різні психологічні портрети "ідеалу", але ніяк не можуть прийти до єдиної думки. Про це повідомляє "psycholog-inside".

Так, вчені Університету Нью-Мексико вважають, що жінкам потрібні "брехливі самозакохані психопати". Справа в тому, що саме такими проявами володіють альфа-самці в природі. За ці якості відповідає особливий ген, і його наявність у чоловіка жінка визначає інстинктивно.

Дослідження антрополога з Гарварду Корена Апічелли показало, що дівчата люблять тенорів, а особливо їх люблять особини, схильні до будівництва вогнища. Антрополог пояснює, що чоловіки з більш високими голосами стануть більш дбайливими батьками і чоловіками, ніж чоловіки з баритоном або басом.

Лінгвісти з Массачусетського університету стверджують, що імена, які закінчуються голосними, сприймаються жінками підсвідомо як дитячі, а значить немужніми. Лінгвісти також відзначають, що прекрасній статі подобаються імена, в яких є звук "а". Вчені з Вісконсіна вважають, що жінки віддають перевагу чоловікам з "помірними животами". На їхню думку, жінка не відчуває себе ідеальною поруч з підкачаними кавалерами.

Як кажуть психологи, насправді жоден живий представник сильної статі не зможе покрити собою весь список жіночих вимог.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1161 | Додав: adminA | Теги: кому жінки віддають перевагу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]