phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:46
Кросівки – сучасний елемент будь-якого гардеробу

Поради дизайнерів: кросівки – сучасний елемент будь-якого гардеробу

жіночі кросівки На даний момент практично у будь-якої людини в гардеробі можна знайти звичайні кросівки. Навіть не важливо, чи дійсно ця людина займається спортом. Нові тренди змінили наш погляд на стиль і моду в цілому, тому таке взуття набуло величезної популярності. Але навіть вона має свої нюанси та секрети, в яких нам допоможе розібратися дизайнер, думки якого опублікуємо в сьогоднішній статті. Спершу ж хочемо зауважити, що в України вибрати стильні кросівки можна онлайн. Купити кросівки жіночі високої якості та модні на даний момент можна за розумною ціною в інтернет-магазині personage.one. Тут вам запропонують:
  • - широкий вибір;
  • - помірні ціни;
  • - стильне та якісне взуття;
  • - зручний варіант оплати та доставки.

Як вибрати кросівки: поради дизайнерів

При виборі кольору ваших майбутніх кросівок не потрібно обмежувати себе, але варто звернути увагу на взуття звичайних базових кольорів. Якщо вірити експертам, то безпрограшний варіант - білі кросівки. І це має сенс, адже таке взуття підійде до будь-якого одягу, незалежно від вашого образу. Якщо ж рішення придбати просте біле взуття для вас виявиться непосильною задачею, то цілком підійде чорно-біле забарвлення.

Звичайно, краще купувати справді якісне взуття. Так, такі кросівки будуть дорожчими, але вони прослужать вам довше і завжди зберігатимуть належний вигляд. А щоб ще й бути у тренді, можна й подивитися на кросівки від відомих фірм - Entensa, Sergio Manchot, Nike, Adidas, Superstar і так далі.

Дизайнери радять панянкам купувати кросівки з товстою підошвою, адже візуально вони зроблять вас вищими. Насправді такі кросівки зараз у тренді і, здається, не скоро збираються його покидати.

жіночі кросівки

Деякі експерти також вважають, що варто придивитися і до кед. Вони не замінять кросівки, але теж будуть гарним елементом та доповненням у вашому взуттєвому гардеробі. Але візьміть до уваги, що взуття потрібно вибирати із мінімальною кількістю декору.

Вибір кросівок і кед - не найлегше заняття, тому ви можете сміливо звернутися в тематичні групи та акаунти в соціальних мережах, де вам точно допоможуть із підбором ідеального взуття.

Короткий висновок

Кросівки насправді незамінна частина у гардеробі. Вони підійдуть для спорту, прогулянок і поєднань з різним одягом. Вдалого шопінгу в спеціалізованому онлайн-магазині personage.one, в якому завжди можна вибрати стильні та якісні кросівки жіночі за помірними цінами!
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 399 | Додав: radymo | Теги: кросівки, жіночі, гардероб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]