phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:48
Мають здатність замінити каву ці продукти: список
гуарана Експерти розповіли, які продукти можуть замінити каву, а також покращити загальний стан здоров'я.

Гуарана

У стеблах гуарани знаходиться кофеїн. Вміст кофеїну в цьому продукті в 2-4 рази вищий, ніж у кави. При цьому гуарана сприяє поліпшенню пам'яті, уваги та настрою. Також, гуарана містить речовини сапоніни, що стимулюють приплив крові до мозку. Але будьте пильні тим, у кого проблеми з серцево-судинною системою, адже гуарана підвищує тиск.

Падуб парагвайський

Напій на його основі надає сил, витривалості, а також пригнічує почуття голоду. Цей напій зараз відомий як мате. Дослідження підтвердили, що мате стимулює центральну нервову систему завдяки алкалоїдам кофеїну, теоброміну, а також теофіліну. Кількість кофеїну в мате практично така сама, як і в каві, але діє м'якше, і при цьому не викликає прискореного серцебиття. У мате багато позитивних властивостей: гепато- та кардіопротекторні, антиоксидантні, протизапальні. Також напій може нормалізувати холестерин.

Гінкго

У листі чагарника гінкго дволопатевого, містяться гінкгозиди, які мають бадьорий ефект покращуючи постачання мозку киснем і глюкозою, покращують периферичне кровопостачання, а також підвищують тонус судин. Крім підбадьорливого ефекту, гінкго заспокоює. Також покращує пам'ять, уважність та швидкість запам'ятовування.

L-тирозин

L-тирозин існує як біологічно активна добавка до їжі, від 100 до 500 мг, що діє трохи слабше ніж кофеїн. Краще перед прийомом проконсультуватися з фахівцем.

Природне джерело L-тирозину – це продукти з високим вмістом білка.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 200 | Додав: radymo | Теги: Гуарана, кава, заміна, продукті | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]