phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:26
Можуть загнати у бідність такі сім повсякденних моделей поведінки
Звички, які роблять людину бідною: яких дій варто уникати у повсякденному житті.

 У кожної людини є свої звички, можливо ваші заважають розбагатіти.

Навчатися фінансової грамотності, розумного планування та правильного поводження з грішми потрібно якнайраніше. Було б добре сформувати правильні навички та звички, які допоможуть розбагатіти.

Деякі повсякденні звички людини заважають правильно планувати бюджет, накопичувати та можуть сприяти фінансовим негараздам. Які сім повсякденних моделей поведінки можуть загнати у бідність, розповідає newtraderu зі слів інвестора та фінансиста Стіва Бернса.  

Неякісний сон. Нестача сну може призвести до проблем зі здоров’ям і збільшення витрат на лікування. Постійний недосип не сприяє кар'єрному росту чи гарній освіті.

Погані харчові звички. Вживання їжі у фастфудах коштує великих коштів та негативно впливає на здоров’я.

Залежність від тютюну і психоактивних речовин. Це дуже дорогі та надзвичайно шкідливі звички, які призводять до деградації та бідності.

Відсутність фінансової грамотності. Таким чином ви не зможете накопичувати та правильно розпоряджатися своїми фінансами, а також грамотно планувати свої витрати і бюджет.

 Неможливість мати доступ до банківських послуг. Без доступу до банківських послуг люди значно менше будуть накопичувати гроші і лишатимуться бідними.

Важливо не залежати від державних допомог. Замість пошуку роботи ви будете сидіти і чекати виплат. Це не призведе до позитивних змін у житті.

Погане здоров’я - це дорога звичка. Хронічні проблеми зі здоров’ям призводять до витрат на лікування, до лікарняних, пропусків роботи та врешті решт - бідності.

Турбуйтеся про здоров’я, правильно харчуйтеся, займайтеся спортом та самовдосконалюйтеся . Пам’ятайте, що вчитися не соромно, а корисно у будь-якому віці.
Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 475 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]