phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:25
Набагато корисніше для здоров’я спати в прохолодній кімнаті
сон За даними Гарвардської медичної школи, під час сну фізіологічні потреби знижуються, а температура і кров’яний тиск падають з метою економії енергії. Сон в більш холодній кімнаті допоможе швидше охолодити тіло до необхідного рівня, що сприяє більш швидкому глибокому зануренню в сон.

Крім того, температура повітря 15-20 градусів Цельсія вважається найбільш підходящою. Ось чому:

Це прискорює метаболізм

Дослідники з Національного інституту охорони здоров’я США виявили, що сон в кімнаті з такою температурою покращує обмін речовин і чутливість до інсуліну, що знижує ризик метаболічних захворювань, а також збільшує кількість бурого жиру. Цей жир не збільшує складки на боках і не робить стегна ширше, навпаки, він допомагає організму спалювати калорії.

Допомагає впоратися з безсонням

Як зазначалося, в прохолодній кімнаті людина швидше засинає і занурюється в глибокий сон. Регулювання температури тіла вкрай важливо для сну. Згідно з результатами аналізу, проведеного центром досліджень сну UniSA, у людей, які страждають безсонням, температура тіла під час сну насправді вище, це і ускладнює їх засинання.

Після сну в прохолодній кімнаті ви будете виглядати молодше

Доведено, що сон при температурі від 15 до 20 градусів Цельсія дозволить вашому організму виробляти більше мелатоніну, одного з наших найкращих омолоджуючих гормонів.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 176 | Додав: radymo | Теги: прохолода, користь, Кімната, сон, здоров’я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]