phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

07:25
Найкорисніші види зелені назвали медики

користь, вид, зелень, шпинат, базилік Не варто недооцінювати користь зелені: при невисокій вартості, доступності круглий рік і відсутності ризику для фігури вона має низку цінних для здоров'я якостей. Саме тому медики рекомендують вживати зелень щодня.

Шпинат

Його рекомендують їсти кожен день всім тим, хто відмовився від вживання продуктів тваринного походження. Має багатий комплекс вітамінів і антиоксидантів.

Селера

Її легко можна подрібнити в блендері і додати у будь-який смузі. Крім того, що селера здатна надавати профілактику і навіть лікувати деякі хвороби внутрішніх органів, її в обов'язковому порядку потрібно їсти тим, хто сидить на дієті.

Базилік

Рослина вважалося лікарським засобом протягом декількох тисяч років. Наукові дослідження підтверджують той факт, що базилік є ідеальним помічником в питанні зміцнення організму.

Рукола

Сприяє зміцненню імунітету, допомагає швидше скинути зайву вагу, а також захищає шкіру від вікових змін.

Кріп

У нього дуже багато корисних властивостей. Серед основних - очищення організму від токсинів і поліпшення здоров'я серцево-судинної системи.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 363 | Додав: radymo | Теги: користь, зелень, шпинат, вид, Базилік | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]