phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:12
Названо 4 продукти, які покращують сон - природне снодійне
У період стресів в багатьох людей виникають проблеми зі сном. А це впливає на загальне самопочуття та настрій. Пропонуємо 4 продукти, які допоможуть швидше заснути.

Сушена вишня

Якщо ви просинаєтеся до сходу сонця, а потім вам важко знову заснути, потрібно перекусити перед сном сушеною вишнею. Фахівці рекомендують також терпкий вишневий сік.

Дослідники з Університету штату Луїзіана стверджують, що мелатонін, що міститься у фруктах, допомагає спати на годину і 24 хвилини довше.

Яблучний сік

Часто люди страждають від чутливого сну. Вони можуть просинатися декілька разів за ніч. У такому випадку рекомендується вживати склянку чистого яблучного соку.

Його поліфеноли пригнічують вивільнення організмом гістаміну, що викликає надмірну реакцію на алергени, які провокують часте пробудження.

Ашвагандха

Цю рослину називають ще природним снодійним. Дослідження, опубліковані в Sleep Medicine, показують, що люди, які приймали від 250 до 300 мг ашвагандхи двічі на день, змогли засинати на 20 хвилин швидше.

Олія апельсина

Щоб зміцнити свій сон, потрібно змочити подушку ефірною олією апельсина. Одне дослідження показало, що цитрусові аромати позитивно впливають на самопочуття людей.

Лимонен, що міститься в апельсинах, допомагає відновити зв'язок між залозами, які під час стресу погіршують сон.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 213 | Додав: adminA | Теги: 4 продукти, природне снодійне | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]