phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:08
Небезпеку гарячого душу для чоловіків розкрили лікарі
душ чоловік Дослідники з Каліфорнійського університету під час дослідження з’ясували, що у чоловіків, які зловживають гарячим душем, падає сексуальна активність та знижується можливість запліднення.

За словами вчених, у 80% учасників експерименту, які зізналися, що купаються переважно під гарячою водою, виявилися проблеми з сечостатевою системою. Зокрема, у них знизилася кількість активних сперматозоїдів, що може закінчитись безпліддям.

Відомо, що душ із гарячої води не тільки знижує кількість активних сперматозоїдів, а й впливає на "запасні", які зберігаються та виробляються у мошонці. Однак найтрагічнішим наслідком гарячого душу може стати падіння рівня тестостерону, що призведе до імпотенції.

Зазначимо, щоб покращити ситуацію та не мучити організм безліччю препаратів, вчені винесли важливий вердикт – їжте більше часнику. Крім того, необхідно звернути увагу на свій режим дня, вносите в нього якнайбільше фізичних навантажень, якщо не йдеться про перевтоми на роботі.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 192 | Додав: radymo | Теги: чоловік, небезпека, душ, гарячий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]