phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:23
Очистять організм від шлаків і токсинів ці продукти
авокадо Підтримувати чистоту тіла потрібно не тільки зовні, але і зсередини. Коли ми про це говоримо, ми маємо на увазі очищення від шлаків і токсинів. Саме вони є сміттям в нашому організмі – кишечнику, кровоносних судинах, інших системах.

Токсини являють собою отруту, речовини, що шкодять організму. Найчастіше мова йде про продукти розпаду від споживаної їжі, але іноді ними є речовини з навколишнього середовища, наприклад, через екологічні умови. Скупчуються вони через ослабленого імунітету або малорухливого способу життя. Також провокуючими факторами є шкідливі звички, неправильне харчування, погана екологія.

Позбутися від шлаків і токсинів можна швидко і смачно. Головне споживати правильні продукти.

Як визначити, що вам потрібна очищення від шлаків і токсинів?

Всього поділяють шість стадій зашлакованості організму:
  • - Перша стадія проявляється як стомлюваність, починаються проблеми зі шкірою, виникають запори або інші розлади кишечника.
  • - На другій стадії інші симптоми: болі голови, ломота в суглобах, бажання постійно спати.
  • - Третя стадія проявляється у вигляді неприємного аромату з рота, виділень, болю в шлунково-кишковому тракті, алергії.
  • - Четверта - це солі, камені в нирках, поліпи, кісти і доброякісні пухлини.
  • - На п’ятій стадії виникають хвороби, пов’язані з деформацією органів, остеопороз, артроз, артрит та інші.
  • - І шоста є однією з найстрашніших. Адже вона пов’язана з появою пухлин, розкладанням тканин і органів, склерозом.

Доводити до 6 стадії не варто, важливо вчасно піклуватися про очищення свого організму від шлаків і токсинів. Саме правильне збалансоване харчування дозволить досягти цієї мети. Як це зробити за допомогою простих продуктів – читайте далі.

Вода

Звичайна питна вода допоможе впоратися з виведенням токсинів і шлаків. Адже наш організм складається з цієї рідини на 70%, значить, йому набагато простіше оновити всю воду зсередини. Не варто забувати про такий простий спосіб зробити своєму тілу приємне і корисне. Через брак даного компонента можливі різні проблеми зі здоров’ям, наприклад, збільшується навантаження на печінку, яка важлива в якості природного фільтра і виводителя токсинів. Ідеально випивати не менше півтора літрів води на добу, щоб забезпечити організм потрібною кількістю для виведення токсинів рідини. Але мова йде тільки про чисту рідину, а не соках, компоті, чаї або кави. І точно не про газованих і підсолоджених напоях.

Зелені овочі та зелень

Хлорофіл, що міститься в продуктах зеленого кольору, допомагає стримувати активність канцерогенів. Завдяки цьому можна виводити їх з організму. Особливо багато цінного компонента в травах, листках. Ідеально підходить для наших цілей шпинат, рукола, петрушка, салат. Саме петрушка дозволяє наситити тіло вітаміном С, що допомагає зміцнити імунітет. Також корисно їсти стручкову квасолю, спаржу, капусту, броколі. Ці продукти відмінно справляються з виведенням токсинів і шлаків.

Риба

Корисно для виведення токсинів є і жирні, і легкі сорти риби. Перші (лосось, форель та інші) допоможуть знайти незамінні амінокислоти. Найкраще замінити рибою м’ясо, яке набагато гірше засвоюється і виділяє продукти розпаду.

Буряк

Коренеплід-один з найефективніших джерел корисних мікроелементів і вітамінів. У тому числі ефективний в усуненні токсинів і шлаків. Найприємніше-продукт доступний в будь-якому регіоні нашої країни. Завдяки буряку також можна зміцнити судини, поліпшити якість крові, засвоєння їжі. А це допоможе вивести все шкідливе з кишечника.

Авокадо

Зелений овоч допоможе в тій же мірі, як інші зелені продукти. У них чимало хлорофілу, корисного для всього організму. Очищає печінку, блокує канцерогени – ось його головна користь для здоров’я.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 390 | Додав: radymo | Теги: токсин, шлак, чистка, організм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]