phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:07
Одяг для немовлят: вибираємо найкраще

одяг немовлята вибір Незабаром в сім"ї з'явиться малюк, його потрібно буде одягати, а як це зробити правильно, не знає жодна майбутня матуся. В статті розглянемо питання, які виникають при покупці дитячого одягу для новонароджених. Поради дає інтернет магазин одягу для немовлят та малюків до року https://nestling.com.ua/ua/catalog/odezhda-dlya-novorozhdennykh/.

Який одяг для новонародженої дитини краще?

Перше, що повинна знати майбутня мама — одяг для дитинки, яка з'явиться на світ, має бути з тканин натурального походження, найкраще зі стовідсоткової бавовни, його відмінність тільки в щільності. Найтонша тканина використовується в пошитті пелюшок, чарівних боді та крихітних платтячок, маленьких піжамок і сорочечок.

Тканина, яка трохи товща (махра, фланель, велюр), використовується у пошитті дитячих чоловічків, костюмів і теплих шапочок. У велюрових речей для немовлят має бути підкладка з тонкого бавовняного матеріала.

Як вибрати речі для немовляти.

Головне, чтоб дитячі речі для новонародженого були зручними: ніяких тугих гумок, ніяких кнопок на спині, шви повинні бути зовні, чоловічки та бодіки мають з легкістю одягатися і зніматися з дитини. Перед тим, як купити одяг немовляті, перевіряйте, що б замочки легко застібалися, те ж стосується і кнопок, застібок. Одяг малюка має бути малюкові за розміром, не тиснути і не теліпатися.

На відміну від радянських часів, коли вибір одягу для новонароджених був невеликий, зараз в магазинах України можна знайти все, необхідне дитині. Один з таких чудо винаходів — дитячий боді або чоловічок. Їх головна перевага — вони не задираються і не перекручуються.

При виборі шапочки маляті зупиніться на тих, у яких закриваються вушка, і бажано на завязочках — часто вони спадають, або їх зриває сам малюк. На шкарпетки також слід звернути увагу — них бувають тугі резинки, які перетискають ніжки дитині.

Подходьте до вибору одягу для новонароджених не з естетичного боку, а з практичного, адже маленькій дитині не важливо, в чому вона одягнена, а важливо, чи зручно маляті в новому одязі.

Одяг Картерс — купуємо найкраще

Дитячий одяг Carters для немовлят, який вже здобув популярність серед батьків України, буде завжди користуватися попитом. М'які і теплі бодіки, крихітні чоловічки, чарівні костюмчики для маленьких хлопчиків та дівчаток, кофтинки, зручні курточки, комбінезони, штани і жилети — всі ці речі для новонароджених та діток до року представлені в українському інтернет магазині Nestling. Якість одягу перевірена часом. Відносно невисока вартість речей досягається за рахунок економічно вивіреної організації продажів, меншими витратами на оренду приміщень та невеликою кількістю персоналу в дитячих онлайн магазинах України.

Категорія: Поради батькам | Переглядів: 570 | Додав: radymo | Теги: Вибір, одяг, немовлята | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]