phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:00
Олександр Чепинець розповів, чого потребує Хустська ОТГ
Олександр Чепинець Україна знаходиться на порозі місцевих виборів. Вже цього місяця громада буде обирати владу новостворених ОТГ, Хуст в цьому плані не є винятком. Завдяки вірному вибору можна буде покращити життя людей на місцях. Саме тому Олександр Чепинець вирішив втрутитися у цю боротьбу та подав свою кандидатуру до Ради Хустської ОТГ. Рішення було схвалено, так як існує бачення проблем і розуміння та знання для їхнього вирішення.

Критика влади — улюблена розвага багатьох, але зміни приносять не балачки, а дія. Саме так вважає і Олександр Чепинець, який народився в Хусті, здобув вищу освіту в Державному інженерно-педагогічному університет ім.Івана Франка, а нині працює менеджером в успішній компанії і разом з коханою дружиною виховує двох дітей.

В силу своєї роботи, Чепинцю довелося багато поїздити краєм і побачити всі ті проблеми, які накопичилися в громадах різних населених пунктів. Завдяки об'єднанню з Хустом і створенню ОТГ виникла можливість для вирішення багатьох з них. Чепинець твердо вирішив скористатися шансом і дати громаді шанс на зміни, які неодмінно будуть втіленні в разі його обрання.

Змінювати варто все. Насамперед гострою є транспортна проблема. Місто потребує заміни застарілого маршрутного транспорту. Більше того, від "маршруток" як явища слід однозначно відмовитися, залучивши європейський досвід та створивши комунальну компанію з власним новітнім автобусним парком. Задля функціонування та доступності такого сервісу актуальним є створення електронного сервісу - картка хустського ОТГ. Поїздка в комфортному автобусі з кондиціонером та Wi-Fi — це не лише безпека, але і комфорт, на який заслуговують всі.

Говорячи про безпеку, слід згадати і жалюгідний стан електричних опор, деяким з яких уже понад 70 років. Через їхню незамінну Хустським РЕМ виникає не лишень небезпека залишитися без електроенергії в холодні зимові дні, але і фізична — бути враженим струмом. Через байдужість чиновників громада самостійно не знає як вирішити це питання, а тому Чепинець ладен взяти це на себе, але ви повинні допомогти його — віддавши свій голос на виборах за ініціативну людину.

Усвідомлюючи, що досягти змін без коштів важко, Чепинець впевнений, що варто залучати інвестиції як для відновлення міста, так і для створення нових робочих місць та підприємств. Окрім того не слід забувати туристичний потенціал краю, який отримав нові можливості в останні роки. Окупація Криму, пандемія коронавіруса в світі стали стимулом для мандрівок на Західну Україну, зокрема в сонячне Закарпаття. Тому місто має сповна використати цей шанс — відновлення Старого міста, зокрема "Чеського містечка", добудова моста Хуст-Городилово та стимул туристичної галузі — це ті сфери, інвестиції в які швидко себе окуплять.

За рахунок акумуляції коштів з підприємств ОТГ, а також інвестицій, можна забезпечити безкоштовне харчування в школах і ДНЗ — адже діти це наше майбутнє. Чепинець, який сам є батьком, чітко усвідомлює чому важливо, щоб молодше покоління мало гідні умови для розвитку та життя. Тому він однозначно забезпечить це питання в разі обрання.

Окрім того, на думку Чепинця в Хустській ОТГ слід значно покращити стан медичних закладів, а також взятися за очищення від каналізаційних стоків річки Хустець. Такий підхід допоможе значно покращити екологічний і медичний аспект розвитку міста, яке потребує здорових активних людей, здатних будувати краще майбутнє.

Безпритульні тварини — біль та небезпека водночас. Їх шкода, але в той же час існує небезпека поширення різноманітних хвороб а також загроза людям через агресивну поведінку тварин. Знищувати таких тварин — це негуманне і варварське рішення долі нещасних створінь, яке немає нічного спільного з європейськими прагненнями наших людей. Саме тому створення притулку для тварин на Хустщині - важливий елемент розвитку громади, впевнений Чепинець. Він неодмінно буде в першочерговому плані дій депутата.  

Обравши Олександра Чепинця, Хустська ОТГ може розраховувати на депутата, який буде прозоро, відкрито та чесно працювати на користь своїх виборців. Їхні інтереси та майбутнє краю — завжди будуть в пріоритеті.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1650 | Додав: radymo | Рейтинг: 5.0/110
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]