phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:17
Переїжджають: що подарувати друзям на новосілля

Переїжджають: що подарувати друзям на новосілля

подарунок новосілля Турботи, пов’язані з переїздом у новий дім, можна розділити на дві групи. Перша — обтяжливі, оскільки крім значних витрат по грошах, це ще головний біль, втома, переживання. Друга — приємні, тому що попереду нова сторінка життя. У будь-якому випадку люди відчувають радість, тому що нарешті будуть мати власний куточок.

Якщо в нову оселю заїжджають ваші друзі — їх варто підтримати приємними подарунками, які зроблять життя комфортнішим. Підібрати їх не так просто, але наші поради допоможуть зробити вам правильний вибір.

Подарунки для психологічного здоров’я

Звикнути швидко до нових стін не так вже й просто. Довго супроводжує почуття, що щось не те, чогось не вистачає або забагато. А поки тривав ремонт, було безліч спірних рішень між подружжям на рахунок фарби, кольору стін, форми ліжка та фурнітури на кухні. Дайте можливість відпустити ці турботи й зайнятися приємними справами: відпочинок в SPA, вікенд за містом, романтична вечеря на двох чи катання верхи. На https://www.bodo.ua/ ви знайдете ідеї, а отримувачі сертифікату — натхнення й мотивацію для майбутнього.

Відпочинок — найкращі ліки проти стресу та втоми. А спільне проведення часу поза домом — можливість зблизитися й насолодитися один одним. Подаруйте емоції й можливість думати не тільки про облаштування нової оселі, а й про романтичні стосунки між закоханими.

9 ідей, що зроблять життя в новому домі комфортнішим

Дрібні й не дуже деталі допоможуть швидше звикнути до нової атмосфери та наповнять дім затишком. До них належать:
  1. 1. Мульти піч. Завдяки змінним насадкам він замінить гриль, вафельницю й приготує смачні гарячі бутерброди. Він компактний, легко розбирається й миється.
  2. 2. Відпарювач для одягу. З ним ризики пошкодити найтонші та найделікатніші тканини наближається до 0.
  3. 3. Набір чашок — деталі на кухню. Подбайте, щоб цей посуд вписався в інтер’єр квартири — тоді кава буде смачнішою, а проводити час на кухні — приємніше.
  4. 4. Штопор з автоматичним відкорковуванням пляшки. Він впорається зі своєю роботою за декілька секунд. Все, що потрібно від людини — лише закріпити його. Доповніть новомодний гаджет червоним напівсолодким і бокалами й одразу випробуйте.
  5. 5. Ковдра. Нею можна вкритися в зимовий вечір за переглядом “Сам удома” або використати як покривало для ліжка.
  6. 6. Зволожувач повітря. Пристрій забезпечує оптимальний рівень вологи в кімнаті, що можна помітити по стану шкіри й навіть кімнатних рослинах. А якщо у місткість з водою ще додати ефірні олії, то можна позбутися вірусів.
  7. 7. Набір органайзерів. Гарні коробки пастельних кольорів підходять для збереження всього, що я в помешканні: дитячі іграшки, одяг чи канцелярія. Їх виготовляють з будь-яких матеріалів різних кольорів.
  8. 8. Гірлянда. Подарунок практичніший, ніж ви собі уявляли. Повісивши в спальні дрібні лампочки на батарейках теплого кольору, можна зекономити на рахунку за електроенергії, додати кімнаті затишку й атмосфери свята.
  9. 9. Сушарка для одягу. Вона не лише позбавить взуття вологи, а й продезінфікує її.
подарунок новосілля
 
Якщо боїтеся помилитися з подарунком, придбайте сертифікат в магазин техніки. Це банально, але практично. Люди зроблять покупку товару, який їм дійсно потрібний.
Категорія: Святкові поради | Переглядів: 405 | Додав: radymo | Теги: Подарунок, новосілля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]