phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:19
Переваги та різновиди проєкторів Epson

Відеообладнання від бренду Epson давно вважається еталоном якості та ідеального зображення. Проєктори лише підтверджують це правило, адже компанія використовує для їх виготовлення інноваційні технології. Зокрема, головне досягнення бренду — використання 3-чіпової LCD технології. Такі проєктори здатні використовувати джерело світла в 1.5-2 рази ефективніше, без провалів яскравості на проміжних відтінках. 

Проектор 3LCD Full HD 1000 лм Epson EF-11 (V11HA23040)

Принцип роботи матриці 3LCD

Основу проєкторів Epson, котрі працюють на цій технології, становлять три активні матриці на полісиліконовій основі. Спочатку галогенна лампа створює світло, котре розділяється на три пучки – кожен з них проходить через відповідну поляризаційну матрицю. Далі світло збирається в цілісне зображення за допомогою лінз. Кожна точка зображення поєднує в собі червоний, зелений і синій кольори. 

Найвагоміша перевага технології 3LCD — висока точність передачі кольорів у своєму діапазоні. Ця точність забезпечується окремою обробкою кожного кольору. Використання 3-чіпової матриці дозволяє значно скоротити час відгуку.

Популярні моделі проєкторів Epson

Якщо ви шукаєте пристрій для побудови системи домашнього кінотеатру, варто розглянути модель EB-L200F. Важливою відмінністю лазерного проєктора є підтримка бездротової передачі сигналу, тому ви позбавлені необхідності протягувати дроти через всю кімнату. 

Однак, найбільшою відмінністю проєктора є можливість відображати яскраве, деталізоване зображення на екрані розміром до 500 дюймів. 

Серед інших особливостей проєктора можна відзначити: 

  • * яскравість світлового потоку 4500 люменів; 

  • * поєднання технології 3LCD та високої контрастності 2 500 000:1 гарантує чітке зображення в будь-якому середовищі; 

  • * на проєкторі можна відображати контент з телефонів, ноутбуків, завдяки підтримці мережі LAN і функції дублювання екрана (Miracast);

  • * можливість генерувати зображення під будь-яким кутом встановлення; 

  • * Dual HDMI забезпечує просту інтеграцію в систему.

Проектор 3LCD FullHD 4500 лм Epson EB-L200F (V11H990040)

Проєктор EB-530 з яскравістю 4300 люмен гарантує ідеальну якість зображення, багато додаткових можливостей, причому за доступну ціну. Цей проєктор можна сміливо обирати для класних кімнат та конференц-залів. Пристрій можна встановлювати на стіні, стелі чи столі, на близькій відстані від екрана.

Технологія 3LCD гарантує високоякісне і яскраве зображення з натуральною передачею кольору. 

Термін експлуатації лампи проєктора сягає 10000 годин в економному режимі. Під час презентацій проєктор заощаджує електроенергію, автоматично регулюючи яскравість світлового потоку, залежно від контенту. Пристрій має горизонтальну та вертикальну корекцію зображень, що гарантує рівне зображення

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 421 | Додав: radymo | Теги: проєктор Epson, Перевага, різновид | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]