phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:20
Поради з вибору адвоката, або Як не потрапити у тенета пройдисвіта?

 

Знадобився адвокат, але ви розгубились серед великої кількості пропозицій? Не знаєте, кого обрати і на що звертати увагу під час вибору? Тоді скористайтесь декількома нижченаведеними порадами з вибору адвоката, які допоможуть відшукати серед всіх пропозицій справжнього професіонала.

Що ж, перше, з чим потрібно визначитись, – це те, якої спеціалізації адвокат вам потрібен. Не варто довіряти особам, які пропонують послугу «адвокат Київ» (чи інші міста України) без уточнення частини законодавства, на якій він спеціалізується. Частіше за все такі «профі» (а насправді ж, шахраї) стверджують, що самостійно, швидко і дешево вирішують справи, які стосуються всіх видів українського законодавства.

Не існує загальних і дійсно професійних спеціалістів, які можуть вести абсолютно будь-яку справу, починаючи з дрібних суперечок із роботодавцем і закінчуючи тяжкими кримінальними злочинами.

Адже в переважній більшості професіонал – це адвокат, який працює зі справами, що підпадають під одну або декілька гілок законодавства, не більше. Завдяки вузькій спеціалізації адвокат більше орієнтується у всіх найдрібніших нюансах окремої сфери законодавства, в якій має певний досвід роботи.

Тому перш за все оберіть спеціалізацію адвоката. Розлучуєтесь або маєте сімейну суперечку, яку потрібно вирішувати у суді? Проблему допоможе вирішити сімейний адвокат.

Необхідно через суд стягнути заборгованість або отримання компенсації? Тоді звертайтесь до спеціаліста з цивільного законодавства. Ви або ваші близькі зіштовхнулись з проблемою кримінального характеру? Тоді допомогти зможе лише професійний кримінальний адвокат.

Після того, як обрали спеціаліста, зверніть увагу на його попередній досвід, кількість виграних справ, дізнайтесь, чи були серед них справи, схожі на вашу. Якщо так, тоді чудово: скоріш за все, спеціаліст знає цю специфіку і зможе побудувати грамотний «план перемоги». Пошукати варто також відгуки і згадки/статті/виступи в публічних ЗМІ. Це також суттєвий плюс до професійності.

Далі надайте обраному адвокату всі матеріали справи. Спеціаліст має оцінити ситуацію і скласти стратегію ведення справи до перемоги. Після цього адвокат займеться всіма іншими етапами справи: складанням, поданням до суду всіх необхідних документів, заяв і, звісно, буде супроводжувати вас на судових засіданнях.

Сподіваємось, вищеописані поради допоможуть вам у пошуку і виборі професіонала, який успішно вирішить вашу проблему!

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1187 | Додав: radymo | Теги: сімейний адвокат, Кримінальний адвокат, адвокат Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]