phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:18
Позитивні люди: чому вони менше хворіють
Виявляється, що радість життю має цілком обгрунтовану медичну користь.

По-перше, світлий погляд на світ відбивається легкістю на серці. Відбувається це завдяки зниженому рівню шкідливого холестерину та цукру в крові. До того ж, за статистикою, оптимісти рідше курять і більше рухаються, що теж дуже корисно для нашого невтомного мотора.

Позитивно міркуючі люди рідше хворіють. Просто позитивні люди мають міцніший імунітет. Або міцний імунітет сприяє позитивному погляду життя. А може й те й інше разом.

Затятих циніків і песимістів у старості чекає недоумство. У кращому разі разом із відвагою. Але теж рідко, оскільки депресивний стан кришить як інтелект, так і моральний дух.

Ефект плацебо, як неважко здогадатися, працює ефективніше для людей, які позитивно мислять. Тому оптимісту легше видужати.

Якщо підсумувати, висновок напрошується сам собою. Оптимісти живуть довше і радісніше життя. Тому навіть якщо ви переконаний песиміст, або того крутіше, реаліст, не застигайте в одній ролі. Хоча б заради різноманітності, посміхайтеся приємним речам, яких насправді навколо відбувається безліч.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 373 | Додав: radymo | Теги: позитивна, здоровʼя, людина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]