phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:51
Про найкращий продукт проти інфекцій розповіли вчені
бузина Фахівці з Познанського університету Польщі з’ясували, який продукт допомагає організму боротися навіть із найважчими інфекціями. Польські вчені вважають, що найкращим продуктом, який має таку дію, є бузина.

Як зазначили фахівці, вони виявили у бузині величезну кількість флавоноїдів та фенолокислот, які збільшують антибактеріальну активність в організмі. Слід зазначити, що раніше схожі дослідження проводили американські колеги польських фахівців. Зокрема, дослідники з інституту здоров’я Франкліна в США провели масштабний експеримент та вивчили медичні картки кількох тисяч пацієнтів із респіраторними інфекціями верхніх дихальних шляхів.

Вивчивши медичні карти, фахівці поділили всіх добровольців на дві групи. Виявилося, що ті пацієнти, які крім медикаментозного лікування, також постійно вживали бузину та екстракт з цієї рослини, одужували набагато швидше за інших учасників експерименту. Американські дослідники виявили, що вживання бузини та різних добавок на її основі суттєво скорочує тривалість хворобливих симптомів при інфекційних захворюваннях.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 272 | Додав: radymo | Теги: бузина, інфекція, продукт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]