phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:43
Продукти, якими можна замінити ліки, назвав німецький лікар
Німецький лікар Франциско Рубін назвав продукти, якими можна замінити ліки. Це дозволить не лише заощадити гроші, а й значно покращити якість життя.

Багато медичних препаратів мають протипоказання, тому їх прийом без крайньої причини небажаний. Однак є продукти, якими можна замінити ліки, що дозволить не лише заощадити гроші, а й зміцнити свій імунітет.

Насамперед слід звернути увагу на овес. Продукт малокалорійний та знижує рівень холестерину, запобігаючи розвитку онкологічних захворювань. Також рослина особливо актуальна зараз, під час пандемії коронавірусу, оскільки вона покращує імунний фон.

Мед допоможе при болях у суглобах та остеоартрозі. Цей продукт, змішаний з хроном, вилікує бронхіт, але тільки на ранніх стадіях. Імбир покращує роботу серцево-судинної системи.

Картопля допоможе заощадити на препаратах від печії. Капуста добре справляється із запорами, а рослинна олія із запаленням. Часник рятує від підвищеного артеріального тиску та розвитку атеросклерозу.

Все ж таки перед прийомом певних народних засобів слід проконсультуватися з фахівцем. Не варто займатися самолікуванням, оскільки це може призвести до плачевних наслідків.
Категорія: Народні поради | Переглядів: 504 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]