phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:05
Прокидаємося без кави: поради
ранок прогулянка Головні способи, як прокидатися без кави та розпочинати свій день сповненим сил і енергії.

Зайнятися 5-хвилинною йогою

Легка розтяжка додасть енергії, покращить кровообіг і зніме скутість. Мозок почне виробляти ендорфіни. Крім того, будь-які рухи, під час яких людина підіймає руки над головою, розтягує задню частину ніг, допомагають виробляти енергію.

Вийти надвір

Пробудження тіла та розуму за допомогою руху відбувається набагато природніше, ніж від кави, а вправи на відкритому повітрі подвоюють ефект. рогулянка вранці, навіть у спокійному темпі, надасть припливу сил внаслідок перепаду температур.

Ритмічна музика

Це один із метод пробудження та підвищення бадьорості. Згідно з дослідженням, проведеним у 2020 році, музика з високим ритмом, рівним приблизно 170 ударам серця на хвилину, підвищує настрій, притуплює почуття болю та втоми під час тренування, а також підвищує продуктивність та витривалість.

Склянка води

Вода після пробудження допомагає освіжитися та з легкістю почати день.

Ароматерапія

Застосування екстрактів ароматичних рослин та ефірних олій може допомогти прокинутися. Краще змінити мило або гель на інший, з бадьорішим ароматом, наприклад, цитрусовим або ароматом кави. А під час сніданку можна запалити свічку з будь-яким ароматом.

Збалансований сніданок

Сніданок, який складається з білків, корисних жирів, багатих на клітковину вуглеводів; така їжа повільніше вивільняє цукор у кров і надає більше енергії. Ось декілька прикладів: сир або йогурт з ягодами, мюслі з горіхами, яйця та сир, тости з авокадо, пудинг з коричневого рису з корицею та волоськими горіхами.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 273 | Додав: radymo | Теги: Ранок, прогулянка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]