phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:54
Пружинні матраци для сну: особливості вибору продукції

Матрац став служити основним елементом ліжка, оскільки цей елемент є повноцінним місцем для відпочинку після трудового дня. Тому при поході в меблевий магазин, перш ніж зробити покупку, треба розібратися в особливостях і видах такого товару. А ще зрозуміти, як необхідно вибрати ортопедичний матрац недорого з цього каталогу для комфортного відпочинку. Ці аксесуари для сну бувають з пружинами і без них, для дітей і дорослих, спеціальні варіанти на диван і для поїздок в машині.

Види анатомічних матраців для комфортного відпочинку

матрац азалія матролюкс

З величезного вибору пропозицій меблевих магазинів більшої уваги гідні пружинні матраци, які випускаються двох видів:

  • - Перший варіант популярних матраців - це конструкція, в якій усі пружини однієї жорсткості і пов'язані в загальне полотно. Цьому винаходу вже дуже багато років, так робили ще за старих часів сидіння диванів, а називається така система Bonnell. Але в наш непростий час виробники стали використовувати для виготовлення таких аксесуарів сучасні матеріали з розумної піни OrtoFoam, яка залишає в пам'яті форму тіла і розподіляє тиск на матрац.
  • - Другий тип матраців складається з окремих пружинних блоків, різної жорсткості і пружності. А кожна пружина у блоці зашита в окремий мішечок і працює на віддачу тиску тіла самостійно. Виходить, що матрац як би настроюється по вазі власника і створює комфортний стан тілу, що лежить на нім.

Особливості конструкції

Виглядають сучасні матраци як листкові піроги, усередині яких знаходяться пружинні блоки. А згори і знизу пружин лежать прокладення з кокосового волокна, кінської повсті, термовойлока або поліуретану. Пакується начинка виробу зазвичай в знімний чохол з жакардового полотна на синтепоне, поверхня якого усипана дрібними отворами. Через ці невеликі дірочки в тканинах матрац "дихає" - випускає повітря і гази.

Підбирають матраци для купівлі за такими важливими параметрами:

  • - по вазі і зростанню людини;
  • - розмірам ліжка;
  • - вартості і марці виробника.

Нюанси купівлі такого товару

При купівлі матраца через інтернет слід знати деякі особливості вибору товару. Його ціна зазвичай вказується за односпальний аксесуар стандартного розміру. Тому якщо потрібний матрац на двоспальне ліжко, тоді розмір підбирають по лінійці виробів. Але і ціна на таку продукцію збільшиться на якусь суму.

Ще багато виробників обіцяють виготовити матрац по нестандартних розмірах, за який теж доведеться переплатити в межах 20 т первинної суми. Зате доставку можна буде замовити прямо з фабрики виготівника. У деяких матраців по внутрішньому периметру чохла вставляють дротяний каркас, який допомагає зберігати форму.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 3311 | Додав: radymo | Теги: Матраци, пружинні, Вибір, сон | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]