phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:59
Російські туристи замість Єгипту їдуть до Львова, а житло орендують за допомогою сайта kakdoma.com.ua

Федеральне агентство з туризму Російської Федерації створює оперативний штаб і направляє спеціальних представників до Єгипту для отримання інформації та постійного моніторингу ситуації в місцях знаходження великого числа туристів, повідомила прес-секретар Російського туризму Ірина Щеголькова. У той же час багато туристів з Російської Федерації в ці дні віддає перевагу відвідинам української перлини — міста Львова. У той же час, квартири подобово там, у місті Лева, вони в основному вигідно бронюють через Інтернет. Насамперед з ареною житла у Львові їм допомагає спеціалізований портал kakdoma.com.ua.

"За даними, які ми отримали від провідних російських туристичних операторів, які працюють з Єгиптом, на курортах Єгипту в даний час знаходиться більше шістдесяти тисяч туристів. Поки ситуація на курортах спокійна. Проте Ростуризм ухвалює рішення для того, щоб здійснювати постійний моніторинг ситуації в Єгипті, створити оперативний штаб і направити в ці зони спеціальних представників відомства так само, як це відбувалося під час революції 2011 року", - сказала вона.

Чергова служба Ростуризму до ранку сьомого липня отримувала лише поодинокі дзвінки від туристів, які дізнавалися про можливість ануляції турів у зв'язку з подіями в Єгипті, повідомила Щеголькова.

"Великої кількості дзвінків щодо ситуації в Єгипті у нас немає. Люди ще володіють не всією інформацією, а нам дзвонять ті, хто раніше почув про мільйонні демонстрації в Каїрі. Нагадаю, що в туристичних зонах Синая і Хургади ніяких заворушень не було зафіксовано", - наголосила вона.

Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 1465 | Додав: radymo | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]